Otvoren rekonstruisani fudbalski teren na Žabljaku

Direktor Sportskog centra Batrić Grbović apeluje na sve da se odgovorno i civilizovano odnose prema imovini kako bi ružne slike, poput onih koje pružaju oštećene svlačionice, bile prošlost
517 pregleda 0 komentar(a)
Ažurirano: 23.10.2017. 10:00h

Rekonstruisani fudbalski teren na Žabljaku sibolično su otvorili pioniri ekipa MKM iz Podgorice, "Nortk star" iz Pljevalja, "Nikšića" i domaćeg "Durmitora".

Nedavno postavljenu vještačku podlogu prvi su probali dječaci i djevojčice iz ovih klubova i škola fudbala. Organizatori takmičenja bili su Opština Žabljak i Sportski centar koji se, uz sportsku dvoranu, stara o ovom teren i objekat sa svlačionicama.

Pobjednik je ekipa MKM iz Podgorice, a njihov trener Raif Šutković izrazio je zadovoljstvo kako terenom tako i prikazanom fudbalskom vještinom mališana iz ovih kolektiva i organizacijom turnira.

"Čestitao bih Žabljaku savremen sportski objekat koji će animirati fudbalski sport u gradu i predstavljati značajan infrastrukturni objekat za turističku privredu ovog turističkog mjesta. Primjećujem da za to ima volje kod ljudi sa Žabljaka", kaže Šutković.

Stvoreni su svi uslovi da se rekonstruiše i svlačionica koja je godinama uništavana vandalskim ponašanjem neodgovorni.

Direktor Sportskog centra Batrić Grbović apeluje na sve da se odgovorno i civilizovano odnose prema imovini kako bi ružne slike, poput onih koje pružaju oštećene svlačionice, bile prošlost.

Galerija

Bonus video: