Opštini Tivat 40.728 eura za obnovu rukometnog igrališta OŠ "Drago Milović"

Uprava za sport i mlade potpisala je u četvrtak ugovor sa predstavnicima 11 crnogorskih opština o finansiranju i sufinansiranju rekonstrukcije 13 sportskih objekata

6624 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Siniša Luković
Foto: Siniša Luković

Opština Tivat dobila je 40.728 eura iz budžeta države preko Uprave za sport i mlade, za projekat rekonstrukcije i obnove rukometnog igrališta Osnovne škole “Drago Milović”.

Time je uspješno završen prvi u nizu projekata za sufinansiranje obnove i razvoja lokalne sportske infratsrukture, a koji vodi menadžerka Opštine Tivat Patricia Pobrić.

Uprava za sport i mlade potpisala je u četvrtak ugovor sa predstavnicima 11 crnogorskih opština o finansiranju i sufinansiranju rekonstrukcije 13 sportskih objekata. Ukupna vrijednost ugovora koji su prva faza realizacije planiranih projekata sportske infrastrukture u državi za 2022., iznosi 325 hiljada eura, a među njima je i projekat obnove i uređenja rukometnog terena tivatske OŠ “Drago Milović”.

Druga faza ovog programa koji realizuje državna Uprava za sport i mlade biće vrijedna oko 600 hiljada eura, a Opština Tivat je pored ostaloga, za nju kandidovala i neophodne intervencvije na sanaciji Sporstke dvorane “Župa”, kao i zamjenu parketa u velikoj fiskulturnoj sali OŠ “Drago Milović”.

Bonus video: