Ugašen požar na Gorici, sumnja se da je podmetnut, intervencije i na Ćemovskom polju, Medunu, u Doljanima...

"Apelujemo na građane da u cilju očuvanja njihovih života i imovine budu odgovorni i maksimalno oprezni prilikom paljenja vatre na otvorenom", poručili su iz Službe zaštite i spašavanja

13249 pregleda 51 reakcija 7 komentar(a)
Jedan od prethodnih požara na Gorici (Ilustracija), Foto: Luka Zeković
Jedan od prethodnih požara na Gorici (Ilustracija), Foto: Luka Zeković

Pripadnici podgoričke Službe zaštite i spašavanja ugasili su požar koji je danas poslijepodne izbio na brdu Gorica, i za koji sumnjaju da je podmetnut.

Kako je objavljeno na Fejsbuk /Facebook/ stranici Službe zaštite i spašavanja, požar je ugašen koordinisanom akcijom i brzom intervencijom više ekipa, i spriječeno je njegovo širenje.

"Zbog sumnje da je požar u rejonu brda Gorica podmetnut, biće podnijeta krivična prijava protiv NN lica", kaže se u saopštenju.

Navodi se da su, osim tog požara, pripadnici Službe danas do 16 sati intervenisali i na Ćemovskom polju, Medunu, u Doljanima, Progonovićima, kod Titeksa u Šteke i u rejonu Dajbabske gore.

Požar
foto: Dušan Cicmil

"Apelujemo na građane da u cilju očuvanja njihovih života i imovine budu odgovorni i maksimalno oprezni prilikom paljenja vatre na otvorenom", poručili su iz Službe zaštite i spašavanja.

Bonus video: