Bar: Fenomenalno otvaranje 4 puta većeg Okov centra

U 10:00 h objekat je, simboličnim presijecanjem lanca, otvoren za posjetioce.

27806 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Okov Bar otvaranje
Foto: Okov Bar otvaranje

Kompanija Okov je otvorila 4 puta veći centar u Baru, uz svečanu ceremoniju koju su obilježili muzički program i brojna iznenađenja za kupce. Sudeći po prvim reakcijama posjetilaca može se reći da je ovaj objekat u potpunosti opravdao njihova očekivanja.

Okov centar se nalazi na novoj lokaciji - kod Stare raskrsnice u Baru i prostire se na površini od 4.000 m2. Na dva nivoa je pregledno izložena roba za radionicu, baštu i domaćinstvo čime se garantuje jedinstveno Okov iskustvo kupovine. Uz objekat se nalazi prostrani parking.

Okov
foto: Okov Bar

Novi prodajni centar zapošljava 50 radnika, od njih polovina ima višegodišnje iskustvo rada u Okov centru na Topolici koji je od ponedjeljka zatvoren zbog preseljenja.

Svečana ceremonija je počela u 9:30 h uz barski akademski hor „Antivari Musica“ koji su na opšte oduševljenje prisutnih nastup otvorili lokalnom himnom „Grad je širok kao more“, a potom nastavili sa jedinstvenim izvođenjem filmske, pop i rok muzike.

Nakon toga je uslijedio govor osnivača i generalnog direktora preduzeća, gospodina Gojka Bajovića koji je, između ostalog, istakao:

„Danas ponosno pokazujemo sve što smo naučili u prethodnih 28 godina, tokom kojih smo prešli dug put od male gvožđare u porodičnoj kući u Podgorici do regionalno prepoznate kompanije, koja od 2019. sa uspjehom posluje i na tržištu Srbije.

Posebno mi je drago što baš u Baru organizujemo prvo svečano otvaranje od početka epidemije. Himna kaže da je „grad širok kao more“, a ja bih dodao da to važi i za njegove stanovnike. Još 2005. kada smo otvorili prvu prodavnicu, Barani i Baranke su nas prihvatili prijateljski, puni prepoznatljive pozitivne energije.“

U 10:00 h objekat je, simboličnim presijecanjem lanca, otvoren za posjetioce.

Na dan otvaranja odobrava se minimum 15% popusta na kompletan asortiman, a svaki 50. kupac dobija vrijedan poklon. Osim toga, kupce očekuje i preko 200 mega popusta na proizvode za radionicu, baštu i domaćisvto, a kompletnu ponudu možete pogledati ovdje.