Nova javna rasvjeta u ulicama Svetozara Markovića i Vasa Raičkovića

"Gradsko preduzeće Komunalne usluge nastavlja da posvećeno radi na poboljšanju kvaliteta osvijetljenosti u svim djelovima grada kao i na značajnom smanjenju potrošnje električne energije", saopštili su iz PG Biroa

1155 pregleda 3 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Ekipe gradskog preduzeća Komunalne usluge d.o.o. Podgorica završile su radove na unapređenju javne rasvjete na još dvije važne gradske saobraćajnice, saopšteno je iz PG Biroa.

Kako navode u saopštenju, u Ulici Svetozara Markovića, od Bulevara Svetog Petra Cetinjskog do Ulice 13.jula, završeni su radovi na ugradnji 28 savremenih LED svjetiljki na postojećim stubovima javne rasvjete, a vrijednost investicije iznosi oko 12.500 eura.

U Ulici Vasa Raičkovića je, kako su saopštili iz PG Biroa, završena prva faza, od raskrsnice sa Ulicom Svetozara Markovića do raskrsnice sa Bulevarom Jovana Tomaševića i dodaju da će u narednom periodu ova saobraćajnica cijelom dužinom imati novu rasvjetu.

"Gradsko preduzeće Komunalne usluge nastavlja da posvećeno radi na poboljšanju kvaliteta osvijetljenosti u svim djelovima grada kao i na značajnom smanjenju potrošnje električne energije", zaključuju u saopštenju.

Bonus video: