Redovna zdravstvena kontrola i savremena dijagostika - preduslov za dug život

Brojna poznata i priznata imena u svijetu medicine, su članovi našeg tima

28436 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Poliklinika Konzilijum
Foto: Poliklinika Konzilijum

Stopa obolijevanja od kardiovaskularnih i onkoloških oboljenja je u stalnom porastu poslednjih godina. Osim genetskog faktora jedan od glavnih uzroka je moderan i stresan stil života, te odsustvo svijesti o važnosti redovnih zdravstvenih kontrola. Ono što je najvažnije jeste da se pacijenti jave ljekaru čim osjete tegobe, jer to je jedini način da se bolest otkrije u ranoj fazi, pa se samim tim i povećava šansa za izlečenje.

U Poliklinici Konzilijum ordinira tim vrhunskih ljekara, koji je svoje iskustvo gradio u medicinskim centrima širom svijeta. Kroz ta iskustva stekli su znanje o važnosti preventivnih godišnjih pregleda, kontroli opšteg stanja organizma u cilju ranog otkrivanja bolesti kao značajanog faktora u procesu izlečenja.

Preventivni „skrining zdravlja“ je osnova za utvrđivanje rizika od pojave složenih bolesti. Ovu vrstu pregleda bi trebalo da obavlja svaka osoba starija od 30 godina, makar jednom godišnje.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Rastuća je stopa obolijevanja od kardiovaskularnih bolesti, arterijske hipertenzije, bolesti kičmenog stuba i nervnog sistema, različitih oblika kancera, i ove bolesti zahtijevaju detaljan i sveobuhvatan medicinski pristup, makar jednom u godini.

Precizna i tačna dijagnostika, jedan od preduslova za rano utvrđivanje svih bolesti, posebno je važna kada su u pitanju onkološka oboljenja, gdje je pravovremeno uspostavljanje dijagnoze preduslov za izlečenje.

Poliklinika Konzilijum
foto: Poliklinika Konzilijum

Brojna poznata i priznata imena u svijetu medicine, su članovi našeg tima.

Među njima su uvaženi Prof dr Vaso Antunović neurohirurg koji je obavio više od 6.000 operacija u svojoj dugoj ljekarskoj karijeri, Prof dr Predrag Peško, specijalista opšte i abdominalne hirurgije, specijalista za benigne i maligne bolesti jednjaka i želuca, Prof dr Miodrag Ostojić, čuveno ime u svijetu kardiologije, Prof dr Dragan Nikolić vaskularni hirurg, specijalista u oblasti vaskularne, opšte i transplatacione hirurgije, Prof dr Ružica Maksimović specijalista radiolog, zadužena za MR srca.

Ovaj ljekarski tim pacijentima pruža mogućnost inovativnih metoda u liječenju, vrhunski kvalitet medicinske usluge i posvećenost, kao i dostupnost imena koji su impozantnim biografijama i radnim iskustvom zaslužili zvanje vodećih stručnjaka u svojim oblastima.

Za sve informacije i zakazivanje pozovite brojeve: 020/650-660; 067/650-670;

Poliklinika Konzilijum, Skadarska 2