Mediteran Reklame: Kurir pokušao da dostavi nezakonita i nelegitimna Rješenja o razrješenju članova UO

"Želimo da pošaljemo snažnu poruku svim članovima nelegitimnog novoimenovanog UO da će protiv njih biti podnesene krivične prijave ukoliko pokušaju da uđu u prostorije i održe nelegitimnu i nezakonitu konstitutivnu sjednicu. Takođe, poručujemo im da će imati sa suprotne strane izvršnog direktora i nas kao jedine legitimne i na zakonit način izabrane i imenovane članove UO koji vam se neće pomaći ni milimetar"

10050 pregleda 3 komentar(a)
Mediteran Reklame, Foto: Mediteran Reklame
Mediteran Reklame, Foto: Mediteran Reklame

Preduzeće "Mediteran Reklame" saopštilo je da su se danas potvrdile sumnje koje je u subotu iznio izvršni direktor tog preduzeća Ivan Pejović, a u vezi iznenadnih ostavki dva člana Upravnog odbora (UO) koji dolaze iz redova Demokratskog fronta (DF).

Pejović je u subotu poručio da ukoliko se i u ovoj budvanskoj opštinskoj firmi sprovede isti scenario kao što je to urađeno na gradskom bazenu, Turističkoj organizaciji i nedavno u Vodovodu, da će protiv svih podnijeti krivične prijave ko bude uključen u to.

U saopštenju Mediteran reklama se dodaje da je jutros oko 8:30 časova u službene prostorije Društva "Mediteran Reklame doo" došao kurir i pokušao da dostavi nezakonita i nelegitimna Rješenja o razrješenju članova aktuelnog UO i Rješenja o imenovanju novog, nelegitimnog i na nezakonit način, izabranog UO.

"Želimo da pošaljemo snažnu poruku svim članovima nelegitimnog novoimenovanog UO da će protiv njih biti podnesene krivične prijave ukoliko pokušaju da uđu u prostorije i održe nelegitimnu i nezakonitu konstitutivnu sjednicu. Takođe, poručujemo im da će imati sa suprotne strane izvršnog direktora i nas kao jedine legitimne i na zakonit način izabrane i imenovane članove UO koji vam se neće pomaći ni milimetar. Upozoravamo vas još jednom da ne učestvujete u nezakonitim i zakulisnim radnjama zbog kojih ćete odgovarati pred licem pravde ali i pred cjelokupnom budvanskom javnosti, jer ćete biti predmet bavljenja svih javnih medija, kako na lokalnom, tako i na državnom nivou. Mi, članovi UO, imenom i prezimenom stojimo iza izvršnog direktora i dajemo mu punu podršku u predstojećem periodu. Odgovorno tvrdimo da je Društvo za ovih godinu dana postizalo samo dobre rezultate, danas je finansijski stabilno i ne vidimo razlog za ovakvo ponašanje koje je inicirano od strane odlazećeg predsjednika Opštine", piše u saopštenju Mediteran Reklama.

Bonus video: