Sajmovi obrazovanja i sezonskog zapošljavanja za maturante i studente u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru

"Summer job 2022 prilika je za sve zainteresovane da na najjednostavniji način pronađu sezonsko zaposlenje, jer će se na jednom mjestu studentima i maturantima predstaviti preko 40 uglednih poslodavaca iz cijele Crne Gore“

1908 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Ucg.ac.me
Foto: Ucg.ac.me

Sajmovi obrazovanja i sezonskog zapošljavanja, Dan otvorenih vrata i Summer job 2022, počeće sjutra u Univerzitetskom sportsko-kulturnom centru.

Sajmove će otvoriti prorektor za nastavu Univerziteta Crne Gore (UCG), Veselin Mićanović.

"Događaj se tradicionalno organizuje u saradnji Karijernog centra i Studentskog parlamenta UCG-a“, navodi se u saopštenju.

Dan otvorenih vrata, kako su kazali iz UCG, namijenjen je svim maturantima sa ciljem da se upoznaju sa uslovima upisa i studiranja na fakultetima UCG-a.

"Summer job 2022 prilika je za sve zainteresovane da na najjednostavniji način pronađu sezonsko zaposlenje, jer će se na jednom mjestu studentima i maturantima predstaviti preko 40 uglednih poslodavaca iz cijele Crne Gore“, dodaje se u saopštenju.

Na otvaranju će govoriti i direktorica Direktorata za tercijalno obrazovanje u Ministarstvu prosvjete, nauke, kulture i sporta Neda Ojdanić, gradonačelnik Podgorice Ivan Vuković i menadžer Karijernog centra Ivica Todorović.

Bonus video: