Stipendije za prestižne srednje škole u Engleskoj

Agencija ISEM nudi i brojne druge programe u Americi i brojnim zemljana Evrope

16208 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ISEM
Foto: ISEM

Agencija International Student Exchange Montenegro (ISEM) iz Podgorice već duže od deceniju srednjoškolcima i studentima iz Crne Gore i regiona pomaže da ostvare svoje snove kada je u pitanju školovanje u inostranstvu, kroz odabir pravog programa, ali i kroz ostvarivanje stipendija.

Ovoga puta, posebno se izdvajaju velike stipendije za školovanje u prestižnim srednjim školama internatskog tipa u Engleskoj, koje su prestavnici Agencije ISEM obezbijedili zahvaljujući dugogodišnjoj i uspješnoj saradnji sa CATS Global Schools.

CATS Global Schools je grupacija prestižnih srednjih škola internatskog tipa, od kojih se posebno izdvajaju CATS London, CATS Cambridge, kao i CATS Canterbury. CATS Global Schools je grupacija koja prva uvela takozvani foundation program (pripremni program za upise na univerzitete) u Engleskoj, danas i najpriznatiji foundation program. CATS škole su poznate kako u Engleskoj, tako i svuda u svijetu. Pohađaju ih učenici iz blizu 100 različitih zemalja svijeta.

Više informacija o ovoj, ali i drugim stipendijama, svi zainteresovani kandidati mogu dobiti putem telefona 069 085 505, emaila info@isem.agency ili web sajta www.isem.agency.

Agencija ISEM nudi i brojne druge programe u Americi i brojnim zemljana Evrope, kao što su:

- upisi na osnovne i magistarske studije;

- programi razmjene srednjoškolaca;

- srednje škole internatskog tipa;

- škole jezike.