Stefan putuje u Bjelorusiju, prikupljen novac za transplantaciju bubrega

Stefan Velimirović imaće priliku da ode na transplantaciju bubrega koja mu je od životne važnosti, a sve zahvaljujući nevjerovatnom angažmanu cjelokupnog crnogorskog društva

20080 pregleda 2561 reakcija 32 komentar(a)
Velimirović, Foto: Budi human
Velimirović, Foto: Budi human

Fondacija Budi human saopštila je da su za Stefana Velimirovića iz Podgorice koji čeka na transplantaciju bubrega koju mora obaviti u Bjelorusiji, prikupljena sva potrebna novčana sredstva u iznosu od 71.368 eura.

"O tome koliko smo veliki kada je najpotrebnije, posvjedočili smo i ovog puta. Stefan Velimirović imaće priliku da ode na transplantaciju bubrega koja mu je od životne važnosti, a sve zahvaljujući nevjerovatnom angažmanu cjelokupnog crnogorskog društva", kazali su iz Fondacije "Budi human".

Iz ove organizacije objašnjavaju da je izvršena i raspodjela sredstava sa Opšteg računa, čime je potrebna suma prikupljena u cjelosti.

Stefan Velimirović već četiri godine podvrgnut je hemiodijalizi u Crnoj Gori, ali mu je sada neophodna transplantacija, kako bi mogao nastaviti normalno živjeti, odrastati, smijati se i radovati životu.

"Biti dio ovog društva izuzetna je privilegija. Stefana i još mnogo djece usrećili smo na najvažniji i najbolji mogući način – pružili smo im šansu za bolje sjutra. Naša djeca zaista imaju na koga da računaju!“, poručuju iz Fondacije „Budi human“.

Bonus video: