"ZA ČISTU PETICU"

Počeli uređenje boravaka za djecu u pet osnovnih škola

Tokom vikenda i u narednom periodu kreće uređenje prostora u OŠ “Dašo Pavičić” iz Herceg Novog i OŠ “Pavle Rovinski” iz Podgorice
113 pregleda 1 komentar(a)
Za čistu peticu, Aroma, Foto: Domaća trgovina - Aroma
Za čistu peticu, Aroma, Foto: Domaća trgovina - Aroma
Ažurirano: 20.10.2017. 11:03h

Kompanija Domaća Trgovina – Aroma i Conto marketi u saradnji sa Ministarstvom prosvjete pokrenula je projekat “Za čistu peticu” u pet osnovnih škola. Projekat se odnosi na opremanje i uređenje višenamjenskih prostorija, koje mogu biti kao mjesta za rad sa djecom sa poteškoćama u učenju produženi boravci ili za drugu funkciju u skladu sa potrebama škole.

Opremanje i adaptacija školskih prostorija startovala je u OŠ “Maršal Tito” iz Ulcinja, a nastavlja se u OŠ “Jugoslavija” iz Bara, OŠ “Mileva Lajović - Lalatović” iz Nikšića, a tokom vikenda i u narednom periodu kreće uređenje prostora u OŠ “Dašo Pavičić” iz Herceg Novog i OŠ “Pavle Rovinski” iz Podgorice.

"Veliko nam je zadovoljstvo da možemo da, kao društevno odgovorna kompanija, učestvujemo u opremanju vaspitno-obrazovnih ustanova, i to smatramo obavezom svakog ozbiljnog privrednika koji posluje na određenom prostoru i želi da uspostavi partnerski odnos sa zajednicom u kojoj posluje. Djeca će na ovaj način imati ugodan prostor za igru i rad. Zadovoljstvo nam je takođe što su se i druge kompanije priključile i prepoznale neophodnost društvenog angažmana u zajednici”, kazali su predstavnici Domaće Trgovine.

“OŠ „Jugoslavija“ sa zadovoljstvom je uzela učešće u akciji i pokazala veliku incijativu tako što je obezbijedila savremene modele stolova, stolica i drugu neophodnu opremu. Želimo da se zahvalimo kompaniji “Domaća Trgovina” koja je pokrenula projekat kao i kompanijama “Jovanović” iz Podgorice i “Miral” iz Bara koje su se pridružile akciji. Ovim putem pozivamo i lokalnu zajednicu da uzme aktivno učešće u svim budućim projektima, jer je škola temelj svakog društva i svi zajedno smo u obavezi da taj temelj jačamo”, saopštila je v.d. direktorka u OŠ “Jugoslavija”, Biljana Vukmanović.

Preporučujemo za Vas