Popović čestitao početak mjeseca Ramazana

"U ovim izazovnim vremenima želim vam da dane Ramazana provedete u najljepšim djelima i mislima i u dobroj volji u svojim domovima sa porodicama. Pazeći jedni na druge i međusobno se uvažavajući i iskreno prihvatajući, na najbolji način pokazaćemo vrijednost ovih blagdana"

1988 pregleda 4 komentar(a)
Popović, Foto: Boris Pejović
Popović, Foto: Boris Pejović

Lider Liberalne partije (LP) Andrija Popović uputio je iskrene čestitke povodom početka mjeseca Ramazana, poručivši da "pazeći jedni na druge i međusobno se uvažavajući i iskreno prihvatajući, na najbolji način pokazujemo vrijednost ovih blagdana".

Popović je u čestitki građanima islamske vjeroispovijesti u Crnoj Gori i dijaspori i Reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću kazao da je "uvjeren da će normalizacija epidemiološke situacije biti prilika da u punom kapacitetu i sa radošću" provedu predstojeće praznike.

"U ovim izazovnim vremenima želim vam da dane Ramazana provedete u najljepšim djelima i mislima i u dobroj volji u svojim domovima sa porodicama. Pazeći jedni na druge i međusobno se uvažavajući i iskreno prihvatajući, na najbolji način pokazaćemo vrijednost ovih blagdana. Uvjeren sam da će normalizacija epidemiološke situacije biti prilika da u punom kapacitetu i sa radošću u zajedništvu provedete dane pred nama, ali i da ovo vrijeme moramo iskoristiti da promislimo o univerzalnim vrijednostima humanosti, čovjekoljublja i praštanja", piše u čestitki.

Bonus video: