Bečić i Ćetković: Dan opštine da bude novi početak za Ulcinj

"Koliko god sjajna i očaravajuća bila prošlost ovog drevnog grada, uvjeren sam da je budućnost Ulcinja i veća, i ljepša i bogatija", kazao je predsjednik Demokrata

5203 pregleda 1 komentar(a)
Foto: Demokrate
Foto: Demokrate
Ažurirano: 02.04.2022. 16:23h

Lider Demokrata Aleksa Bečić i predsjednik ulcinjskog odbora te stranke Bojan Ćetković uputili su građanima Ulcinja čestitku povodom Dana opštine.

"Svim Ulcinjankama i Ulcinjanima u svoje lično ime kao i u ime partije koju predstavljam čestitam Dan opštine Ulcinj uz najiskreniju želju da ovo bude početak velikog napretka i intenzivnog razvoja najjužnije crnogorske opštine. Ulcinj je grad u kom su se na najljepši način sreli Evropa i Orijent. Ovaj grad nije samo kulturno i istorijsko blago Crne Gore, već istinski biser Jadrana i Mediterana; grad magične i bogate prošlosti, neopisivih ljepota i čudesnih potencijala", naveo je Bečić na Tviteru.

Kazao je kako vjeruje da je budućnost Ulcinja ljepša i bogatija.

"Koliko god sjajna i očaravajuća bila prošlost ovog drevnog grada, uvjeren sam da je budućnost Ulcinja i veća, i ljepša i bogatija. Jer, takvu budućnost Ulcinja garantuju ljudi. Dobri, vrijedni, nadaleko poznati po mudrosti i slozi, koji su izgradili poseban duh ovog grada. U to ime, svim Ulcinjankama i Ulcinjanima čestitam Dan opštine, uz želju da mudrošću i radom, slogom i zajedništvom u potpunosti ostvare svoje potencijale, i da u narednim godinama i decenijama s ponosom gledamo kako naš Ulcinj doživljava procvat", zaključio je Bečić.

Ćetković je takođe kazao kako je uvjeren da će za Ulcinj, "koji je i u kulturnom, i u istorijskom, i u smislu potencijala istinski biser Mediterana", ovogodišnji Dan opštine značiti novi početak.

"Novi početak koji će nam kroz zajednički predan rad donijeti odlične rezultate, ali posebno vratiti onaj najbolji ulcinjski duh po kojem smo oduvijek bili poznati da se sve radi za dobro grada i svih građana bez obzira na političke ili bilo koje druge razlike. U to ime, još jednom svim Ulcinjankama i Ulcinjanima od srca i s ponosom čestitam Dan našeg grada, uz najčvršće uvjerenje da će Ulcinj zahvaljujući našem zajedništvu i predanom radu ponovo zasjati nekadašnjim sjajem", poručio je Ćetković u čestitki.

Bonus video: