Javna rasprava o Medijskoj strategiji do 15. aprila

Ističe se da su Dani otvorenih vrata prilika da zainteresovani saznaju više o ciljevima, novinama, suštinskim izmjenama Strategije, ali i da timovi Ministarstva, bilježeći komentare i sugestije, olakšaju svima da inputima dodatno unaprijede Nacrt Strategije

1402 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com
Ilustracija, Foto: Shutterstock.com

Ministarstvo javne uprave, digitalnog društva i medija produžilo je trajanje Javne rasprave o Nacrtu Medijske strategije Crne Gore 2022-2026 sa Akcionim planom 2022-2023 do 15. aprila.

Javna rasprava pokrenuta je 11. marta i zbog, kako se navodi, velikog interesovanja javnosti rok će biti produžen.

Podsjeća se da je Ministarstvo organizovalo Dane otvorenih vrata, radi fokusirane javne rasprave posvećene strateškim ciljevima u Nacrtu Medijske strategije 2022-2026, kao i aktivnostima predviđenim za njihovu realizaciju.

"Dani otvorenih vrata biće nastavljeni u srijedu i petak ove i naredne sedmice od ponedjeljka do petka od 12 do 15 sati u prostorijama Generalnog direktorata za medije Ministarstva javne uprave", kaže se u saopštenju.

Ističe se da su Dani otvorenih vrata prilika da zainteresovani saznaju više o ciljevima, novinama, suštinskim izmjenama Strategije, ali i da timovi Ministarstva, bilježeći komentare i sugestije, olakšaju svima da inputima dodatno unaprijede Nacrt Strategije.

Bonus video: