Proslavite Uskrs u Boki Kotorskoj, u One&Only Portonovi rizortu, sa bogatim programom aktivnosti za djecu i odrasle

Sve aktivnosti su otvorene kako za goste rizorta tako i za nerezidente.

21163 pregleda 0 komentar(a)
Foto: One&Only
Foto: One&Only

Portonovi, Crna Gora (5. april 2022. godine) – Smješten u šarmantnom mediteranskom naselju Portonovi na jadranskoj rivijeri, One&Only Portonovi organizuje uskršnje proslave tokom dva raskošna vikenda, uz niz zadivljujućih događaja koji se održavaju od 15. do 17. i 22. do 24. aprila.

Portonovi
foto: One&Only

„Radujemo se gostima koji će uživati u Uskrsu u prelijepom okruženju našeg rizorta, prvog One&Only rizorta u Evropi. Naš sjajni tim je pripremio poseban program događaja za sve uzraste, za oba uskršnja vikenda. Uz pogled na blistavo Jadransko more i netaknutu prirodu Crne Gore, sigurni smo da će se naši gosti nezaboravno provesti i da će stvoriti trajne uspomene“, kaže Guillaume Morel, menadžer hotela One&Only Portonovi.

Portonovi
foto: Easter brunch menu

Prvi ikad uskršnji program u One&Only Portonovi rizortu obuhvatiće aktivnosti za sve generacije i ukuse. Čarobna gastronomska iskustva protežu se od savremene japanske fuzije u Tapasake-u, lokalnih užitaka u La Verandi i veličanstvenih italijanskih jela u Sabiji, do primamljivih gurmanskih pop-up stanica sa zanatskom čokoladom i inspirativnim poslasticama u lobiju. Svi restorani će služiti spektakularne svečane menije, uključujući uskršnji branč sa pogledom na more u La Verandi 17. i 24. aprila, kao i živu muziku benda Toć u Sabiji tokom uskršnje večere u nedjelju.

Zabavne aktivnosti za mlađe goste uključuju tradicionalnu potragu za uskršnjim jajima, oslikavanje lica, turnire i zabavne igrice tokom oba vikenda. Djeca i svi koji su mladi u duši obožavaće mali zoološki vrt, gdje će imati priliku da se maze sa umiljatim životinjama na blagom proljećnom suncu. A kao idealan uskršnji suvenir, gosti će moći da snime selfi sa ogromnim drvenim jajetom na glavnom travnjaku, uz savršenu pozadinu – planine i more Bokokotorskog zaliva.

Dok se mališani zabavljaju, odrasli će moći da napune baterije uz jutarnju jogu i povrate energiju kroz treninge na otvorenom, okruženi prirodnim ljepotama zaliva. Na raspolaganju je i wellness centar Chenot Espace, sa 4.000 kvadratnih metara spokojnih prostora za opuštanje, uključujući magični zatvoreni bazen i a la carte tretmane švajcarskih stručnjaka za wellness, Chenot-a.

Sve aktivnosti su otvorene kako za goste rizorta tako i za nerezidente. Za više informacija ili rezervacije posjetite oneandonlyportonovi.com.