Prikupljeno 30 paleta prehrambenih proizvoda i higijenskih sredstava za građane Ukrajine

Kompanija Liko Soho Group izrazila posebnu zahvalnost koncernu "Vijesti" koji je prvi organizovao akciju pomoći i pokrenuo cijelu Crnu Goru da učini isto

2522 pregleda 53 reakcija 9 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva

Humanitarna pomoć u vidu 30 paleta prehrambenih proizvoda i higijenskih sredstava biće upućena iz Crne Gore u Ukrajinu.

Ambasada Ukrajine u Crnoj Gori i Crveni krst, uz pomoć Glavnog grada, organizovala je prikupljanje humanitarne pomoći ratom zahvaćenoj Ukrajini.

Iz kompanije Liko Soho Group saopšteno je da je kompanija "Plan B’’, obezbijedila šleper za prevoz pomoći.

"Slavko Pajović, izvršni direktor ove kompanije obezbijedio je sopstveni šleper za prevoz pomoći i lično će snositi troškove transporta i dopremanja. Nevjerovatna požrtvovanost i veliki ljudski gest predstavlja činjenica da je, pored donirane pomoći, odlučio i da lično odveze pomoć ugroženom narodu Ukrajine, na čemu smo neizmjerno zahvalni. Prikupljanje pomoći logistički je podržala i kompanija Liko Soho Group iz Bara, a aktivno se uključio i gospodin Murray Tomkins, australijski državljanin koji trenutno boravi u Crnoj Gori i koji je takodje dao izuzetan doprinos cijeloj akciji", navodi se u saopštenju Liko Soho Group.

donacija LSG
foto: Privatna arhiva

Dodaju da izražavaju posebnu zahvalnost koncernu "Vijesti" koji je prvi organizovao akciju pomoći i pokrenuo cijelu Crnu Goru da učini isto.

"Upućujemo poziv svim građanima i privrednicima da se priključe akciji prikupljanja prijeko potrebne humanitarne pomoći narodu Ukrajine. Kompanija Liko Soho zahvaljuje svima koji su učestvovali u dosadašnjim akcijama i planira da nastavi da podržava ovakve i slične donacije, čime će se truditi da uvijek pomogne najugroženijima", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: