Sakupljen novac za Feđu, Alkovići zahvaljuju građanima

"Građani koji su započeli akcije za Feđu mogu da ih sprovedu do kraja, ali da se ne započinju nove. Sav novac koji eventualno ne bude iskorišten za Feđino liječenje u Hjustonu, odmah po našem povratku biće proslijeđen onome kome u tom trenu bude najpotrebniji", kazao je Aris Alković

15321 pregleda 1813 reakcija 36 komentar(a)
Foto: Fondacija Budi Human
Foto: Fondacija Budi Human

Otac šestogodišnjeg Feđe Alkovića, za čije liječenje od teške bolesti u Sjedinjenim Državama je prikupljano 300.000 dolara, kazao je "Vijestima" da je sakupljen novac koji je postavljen kao prvobitni, ali ne i konačni cilj za Feđu.

Povodom informacija koje su se juče pojavile u pojedinim medijima, Aris Alković je kazao da nikome nisu dali izjave, naročito ne, kako je rekao, njima nepoznatoj Fejsbuk stranici "Naše malo je nekom presudno".

"Važno je da napomenem i da građani koji su započeli akcije za Feđu mogu da ih sprovedu do kraja, ali da se ne započinju nove. Sav novac koji eventualno ne bude iskorišten za Feđino liječenje u Hjustonu, odmah po našem povratku biće proslijeđen onome kome u tom trenu bude najpotrebniji", kazao je on.

Alković je istakao da su se jedine zvanične informacije od roditelja mogle naći kod Nataše Kovačević na njenom Instagram profilu @njezvanova i nalogu "Lavljim srcem za Feđu" na toj društvenoj mreži, ali i u Nezavisnom dnevniku, Portalu i televiziji Vijesti.

"Ovom prilikom bih želio da se zahvalim svim građanima Crne Gore i svima koji nisu građani Crne Gore, a imali su sluha i empatije za našu nevolju i pomogli, kao i Vašem portalu i televiziji Vijesti", kazao je Alković.

Bonus video: