Zašto volim životinje?

Iz izdavačke kuće Egmont stigla je nova kolekcija National Geographic Zašto? Ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smiješna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor.

14268 pregleda 4 komentar(a)
Zašto volim životinje?, Foto: Zašto volim životinje?
Zašto volim životinje?, Foto: Zašto volim životinje?

Prve dvije knjige iz kolekcije bavile su se ljudskim tijelom i odgovorile na brojna pitanja na tu temu. Nadamo se da ste dobili odgovore koji su vas interesovali, zabavili i inspirisali da i dalje zapitkujete i otkrivate čuda koja nas okružuju.

Treću knjgu smo posvetili životinjama i odgovorima na pitanja koja su nam svima sigurno nekada prokrstarila umom. Životinje su dio našeg svakodnevnog života, neodvojivi dio prirode, a djecu posebno intrigiraju kako domaće, tako i divlje životinje. Spremili smo zato odgovore na mnoštvo pitanja kako bismo zadovoljili radoznalost, ali i podstakli djecu na istraživanje.

U trećoj knjizi čekaju vas odgovori na pitanja kao što su:

  • Zašto se životinje igraju?
  • Zašto tvorovi smrde?
  • Zašto neki ljudi jedu insekte?
  • Kako delfini komuniciraju?
  • Zašto se kitovi nasukavaju na obalu?
  • Zašto zebre imaju pruge?
  • Da li kamile ikada ožedne?

Atraktivna, prepuna sjajnih fotografija i naučnih činjenica predstavljenih na zabavan način... To je nova kolekcija koja ima za cilj da odgovori na čak više od 1 000 pitanja!

Nadamo se da smo ovim pitanjima zagolicali vašu radoznalost i da ćete sa uživanjem čitati, posmatrati sjajne fotografije i saznavati odgovore na mnoga pitanja. Kao i da će vam ova knjiga, ali i edicija uopšte podstaći da tragate za odgovorima na pitanja u vezi sa životinjama i svijetom koji nas okružuje.

Ne postoje glupa pitanja! Ona mogu da budu neobična, smiješna, pomalo čudna, ali sva zaslužuju odgovor.

Kolekcija knjiga je namijenjena prvenstveno djeci školskog uzrasta, ali smo sigurni da će se I mlađi radoznalci dobro zabaviti.. Zanimljiva pitanja i još zanimljiviji odgovori podstaćiće djecu na razmišljanje i traženje odgovora, ali će sigurno zainteresovati i mnoge roditelje. Otkrijte zajedno mnoštvo zanimljivih tema.

TREĆA KNJIGA JE U PRODAJI OD 14. APRILA PO CIJENI OD 3.99 EURA

Svakog četvrtka izlazi nova knjiga.

Potražite je na kioscima i na mjestima na kojima se prodaje štampa.

Bonus video: