Porodica iz Berlina nastavlja da pomaže socijalno ugroženima u Crnoj Gori

Hrana će u narednim danima biti dopremljena svim opštinskim organizacijama Crvenog krsta, a potom distribuirana porodicama i pojedincima u stanju socijalne potrebe, kazali su iz Crvenog krsta

12292 pregleda 124 reakcija 5 komentar(a)
Foto: Crveni krst Crne Gore
Foto: Crveni krst Crne Gore

Porodica iz Berlina, porijeklom iz Crne Gore, obezbijedila je 3.000 paketa humanitarne pomoći u vidu hrane, koja će u narednim danima biti dopremljena svim opštinskim organizacijama Crvenog krsta, a potom distribuirana porodicama i pojedincima u stanju socijalne potrebe, saopšteno je iz Crvenog krsta Crne Gore.

"Jedina i istinska želja ove porodice, već godinama unazad, jeste da ublaži patnju svojih sunarodnika izazvanu siromaštvom i pruži neophodnu podršku porodicama koje zaista žive u teškim uslovima i nemaju mogućnost da prehrane svoje članove. Kroz pomenutu pomoć, najugroženijim kategorijama biće dopremljena hrana - konzervirana hrana, tjestenina, ulje, šećer, gotove supe, a Crveni krst Crne Gore će takođe kao dopunu ovoj pomoći, opredijeliti higijenske pakete, koji su neophodni za održavanje lične higijene", navode iz Crvenog krsta.

Generalna sekretarka Crvenog krsta Crne Gore Jelena Dubak uputila je zahvalnost na vrijednoj donaciji.

"Hvala na posvećenosti i želji da doprinesete i ostvarivanju humanitarne misije Crvenog krsta. Ujedno, želim istaći Vaš primjer, kao motivacioni svim budućim donatorima, privrednim subjektima, organizacijama, udruženjima, građanima. Stoga, molim sve zainteresovane subjekte da se uključe, doniraju i pomognu smanjenju siromaštva u Crnoj Gori", kazala je Dubak.

Bonus video: