TO Tivat nastavlja sa promotivnim aktivnostima u regionu

Zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama primorskih gradova, TO Tivat je promovisala novitete u ponudi, kao i avio linije koje otvaraju bolje mogućnosti za dolazak gostiju sa ova dva regionalna tržišta

2444 pregleda 0 komentar(a)
Sa sajma u Banja Luci, Foto: TO Tivat
Sa sajma u Banja Luci, Foto: TO Tivat

Turistička organizacija opštine Tivat je u periodu od 8.-10.aprila predstavila turističku ponudu grada na 9. Međunarodnom sajmu turizma PLACE2GO u Zagrebu, kao i 2. Međunarodnom sajmu turizma u Banja Luci.

Zajedno sa lokalnim turističkim organizacijama primorskih gradova, TO Tivat je promovisala novitete u ponudi, kao i avio linije koje otvaraju bolje mogućnosti za dolazak gostiju sa ova dva regionalna tržišta.

“Već od 5. juna startuje nova avio-linija iz Banja Luke za Tivat i saobraćaće tri puta sedmično do sredine septembra, a Zagreb već ima ustaljene letove za Crnu Goru, niskobudžetne avio kompanije Ryanair, koja saobraća dva puta sedmično na Podgoricu. Veliko interesovanje za Tivat pokazali su posjetioci oba sajma, a akcenat za odabir svog odmora pored aktuelnih avio linija, bio je na cijenama hotelskog i privatnog smještaja, zatim su se interesovali za pješačenje, biciklizam, kampove, kao i ponudu sjevera Crne Gore i nacionalnih parkova.”- saopšteno je juče tim povodom iz TO Tivat.

Sajam u Zagrebu posjetili su i mnogi poznati blogeri i influenseri koji su u sklopu sajamskog programa imali predavanja koja su bila veoma posjećena.

Na sajmu je održana i nagradna igra u kojoj je tivatski hotel “Villa Royal” dobitniku dodjelio vikend za dvije osobe u Tivtu. Banja Luka kao i cijelo područje ovog dijela Bosne i Hercegovine i Republike Srpske je veoma značajno emitivno tržište. Sajam u Banja Luci je okupio oko 70 izlagača iz regiona bivše Jugoslavije, dok se na jedinom sajmu turizma u Hrvatskoj ove godine predstavilo, pored Hrvatske, još 12 zemalja iz cijelog svijeta.

“Na oba sajma u regionu, kako u Banja Luci, tako i u Zagrebu predstavljena je ponuda hotela ,,The Chedi Luštica bay”. Ovaj hotel je predstavio svoj proizvod na tržistu Bosne i Hercegovine i na tržištu Hrvatske partnerima koji rade Crnogorsko primorje i iskoristio priliku da obnovi saradnju, kao i učvrsti i otvori nove poslovne odnose. U Banja Luci se pored “The Chedi” hotela predstavila i nacionalna avio kompanija Air Montenegro, a u cilju promocije avio linije iz tog grada za Tivat.”- navodi se u saopštenju.

Tokom maja mjeseca slijedi i intenzivna tradicionalna promotivna roadshow kampanja Turističke organizacije Tivat u gradovima regiona na kojoj će se nastaviti aktivnosti u cilju promocije turističke ponude ovog grada za ljeto 2022.

Bonus video: