75 godina zajedno, gdje god da krenete

Za naše kupce pripremili smo niz iznanađenja i događaja, kao i broj društveno odgovornih projekata

27557 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Jugopetrol AD
Foto: Jugopetrol AD

Kompanija Jugopetrol AD osnovana je u prvoj polovini prošlog vijeka, tačnije 12. aprila 1947. godine. Od oktobra 2002. godine Jugopetrol je u sastavu Hellenic Petroleum Grupe, a maloprodajna mreža kompanije od tada posluje pod komercijalnim brendom "EKO", poznatim u pet zemalja Jugoistočne Evrope. Kao kompanija sa višedecenijskim uspješnim poslovanjem, Jugopetrol spada u velika preduzeća kojima odiše spoj tradicije i dugogodišnjeg iskustva.

Jugopetrol AD
foto: Jugopetrol AD

„Ponosni smo na sve dosadašnje ostvarene rezultate, a zadovoljni kupci su naša najbolja referenca. Pod sloganom „75 godina zajedno, gdje god da krenete“, tokom cijele godine kroz različite aktivnosti i projekte biće obilježen jubijlej kompanije. Za naše kupce pripremili smo niz iznanađenja i događaja, kao i broj društveno odgovornih projekata, čime u kontinuitetu doprinosimo razvoju zajednice. Radujemo se novim izazovima i velikim dostignućima u decenijama koje dolaze.“, izjavio je izvršni direktor Vasilis Panagopoulos.

U posljednje četiri godine, Jugopetrol AD, ulaže u projekat modernizacije i širenja svoje poslovne mreže. Projekat rekonstrukcije EKO benzinskih stanica u opštinama širom Crne Gore privodi se kraju, a podrazumijeva postavljanje najsavremenijih tehnoloških, bezbjednosnih i ekoloških standarda. Na našim rekonstruisanim EKO pumpama nalazi se i unaprijeđena ponuda asortimana i usluga prilagođena potrebama i zahtjevima naših kupaca.

Jugopetrol
foto: Jugopetrol AD

Jugopetrol AD, EKO benzinske stanice, nastojaće da i u budućnosti slijedi svoju misiju kompanije, da snabdijeva crnogorsko tržište na pouzdan i efikasan način, pružajući vrhunske proizvode i usluge kupcima, gdje god da krenu.