Ostvarite svoj PRAZNIČNI BONUS od 30% već danas

Bonus dobijaju svi novi klijenti koji deponuju novac do 30.04.2022 i važi do kraja 2022. godine. Uslovi bonusa objavljeni su na sajtu kompanije Limit Prime.

14071 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Limit Prime
Foto: Limit Prime

Bliži se Vaskrs i praznično raspoloženje je tu!

Kompanija Limit Prime, koja na tržištu Crne Gore posluje već više od pet godina, želi da novim klijentima ponudi praznični BONUS od 30%.

Otvoriti realni nalog i započeti trgovanje danas je veoma lako i jednostavno a ako ste razmišljali o investiranju, možda je ovo idealan trenutak za to!

Ovo je bio period velike nestabilnosti na tržištu i veoma je bitno da znate da vam CFD trgovanje daje priliku da ostvarite profit bez obzira na smjer kretanja cijene proizvoda. Ako čvrsto vjerujete da će cijena porasti, onda kupujete taj proizvod da biste ga prodali po višoj cijeni. Ako mislite da će cijena proizvoda pasti, tada prodajete proizvod i zarađujete ukoliko se pad desi.

Limit Prime vam omogućva CFD trgovanje brojnim finansijskim instrumentima, kao što su: kriptovalute, zlato, akcije, nafta i mnogi drugi.

Kriptovalute

Kriptovalute dobijaju sve veći zamah i malo je vjerovatno da će se uskoro zaustaviti. Mnoge kompanije ih dodaju kao način plaćanja, ali i razvijaju sopstvene kriptovalute, što povećava popularnost i kompanija i kripto industrije. Kompanija Limit Prime vam omogućava CFD trgovanje cijenama brojnih kriptovaluta od kojih su najpopularnije Bitcoin i Ethereum, ali i Ripple, Litecoin, Stellar, Cardano, Dogecoin i druge.

Zlato, nafta

Zlato je oduvijek bilo simbol prestiža i moći, ali i sigurna luka za investitore. Sa druge strane, nafta ili kako se često naziva crno zlato je proizvod koji pokreće svijet.

Kompanija Limit Prime omogućava CFD trgovanje zlatom, srebrom, naftom, gasom i drugim finansijskim instrumentima. Zahvaljujući ovom načinu trgovanja, tržište je postalo mnogo pristupačnije prosječnom trgovcu na malo.

Akcije

Neke od najaktuelnijih akcija, sa kojima možete trgovati preko Limit Prime Securities, uključuju sljedeće kompanije:

Amazon. Investitorima su sve vise zanimljive akcije Amazona otkako je ova velika kompanija objavila da će izvršiti diobu akcija po principu 20 za 1 početkom juna mjeseca.

PayPal je jak i tradicionalno glavni igrač tokom sezone praznika. U ovom trenutku, cijena akcija je u blagom padu što kompaniju čini idealnom za trgovanje akcijama tokom prazničnog perioda.

Tesla je 28. marta bila u žiži interesovanja investitora kada je na godišnjoj skupštini akcionara objavljeno da će tražiti odobrenje akcionara za diobu akcija. Pošto se akcijama Tesle trguje sa oko 1.000 dolara po akciji, ova dioba bi značila da bi svaka akcija bila procenjena na oko 200 dolara. Ovakva situacija takođe može biti interesantna investitorima

Sem ovih, kompanija Limit Prime nudi veliki broj akcija kao što su: Apple, Netflix, Facebook i druge.

Limit Prime
foto: Limit Prime

Kako ostvariti BONUS?

Ukoliko želite da počnete sa trgovanjem, to možete učiniti odmah - otvaranjem računa za trgovanje i time ostvariti 30% trgovačkog bonusa na prvi depozit.

Bonus dobijaju svi novi klijenti koji deponuju novac do 30.04.2022 i važi do kraja 2022. godine. Uslovi bonusa objavljeni su na sajtu kompanije Limit Prime.

Kompanija Limit Prime je regulisana od strane Komisije za tržište kapitala Crne Gore i kroz svoju platformu vam nudi direktan pristup svjetskim berzama i trgovanje najatraktivnijim finansijskim instrumentima.

Za više informacija možete pozvati na broj +382 67 242 242 i neko od zaposlenih u Limit Prime-u će vam izaći u susret.

E-adresa: info@limitprime.com

Veb sajt: http://www.limitprime.com/me

Broj telefona: +382 67 242 242

Zapratite Limit Prime na društvenim mrežama: Facebook, Instagram, Linkedin, YouTube, Twitter