Huligani po Nikšiću ne miruju

”Postoje kamere na gradskom trgu tako da se nadamo da će huligani brzo biti otkriveni, a vjerujemo da se brzo mogu pronaći I oni koji su devastirali dječje igralište jer na okolnim objektima takođe postoje kamere”, komentari su Nikšićana

9458 pregleda 43 reakcija 27 komentar(a)
Foto: Svetlana Mandić
Foto: Svetlana Mandić

Huligani su u Nikšiću proteklih dana prvo uništili ljuljaške i podlogu u dječjem parku kod Doma revolucije, a zatim i korpe za otpatke na Trgu slobode i u Njegoševoj ulici.

Psi lutalice su smeće iz oborenih korpi raširili po ulici, ali su radnici Komunalnog preduzeća brzo reagovali i pokupili ga. Lokalna uprava je takođe brzo reagovala i uništeni invertar na igralištu je odmah popravljen, a građani ne prestaju da u nevjerici komentarišu i osuđuju postupke zasada još nepoznatih počinilaca.

”Postoje kamere na gradskom trgu tako da se nadamo da će huligani brzo biti otkriveni, a vjerujemo da se brzo mogu pronaći I oni koji su devastirali dječje igralište jer na okolnim objektima takođe postoje kamere”, komentari su Nikšićana.

Nažalost, mobilijar na igralištu kod Doma revolucije više puta je bio na meti huligana. Tako su prije dvije godine polomljene korpa za ljuljanje i popularni “šestar”.

Projekat uređenja igrališta, koji su realizovali NVO Fors Montenegro i Opština Nikšić, podržan je prije pet godina u okviru kampanje “Budi odgovaran” sa 50 hiljada eura, a lokalna uprava je obezbijedila i dodatnih pet hiljada za pripremne radove.

Bonus video: