Joković čestitao Uskrs

"Simbolika obnavljanja života treba da bude podrška želji da zajednički gradimo bolju budućnost za sve nas i našu Crnu Goru"

1644 pregleda 3 komentar(a)
Joković, Foto: Luka Zeković
Joković, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Socijalističke narodne partije (SNP) Vladimir Joković čestitao je Uskrs barskom nadbiskupu Roku Đonlešaju, kotorskom biskupu Ivanu Štironji i svim građanima katoličke vjeroispovijesti, uz želju da kao i uvijek u ovim danima slavimo život, zdravlje, mir i blagostanje.

"Radost koju donosi ovaj praznik nova je prilika da svi zajedno nađemo put do vječitih hrišćanskih vrijednosti koje su oličene u čovjekoljublju, istini i pravdi. Simbolika obnavljanja života treba da bude podrška želji da zajednički gradimo bolju budućnost za sve nas i našu Crnu Goru", naveo je Joković.

U ovim izazovnim i teškim vremenima, kako se dodaje, podsjećanje na Hristovu žrtvu za čovječanstvo budi nadu da, vođeni njegovim primjerom, možemo biti bolji i plemenitiji ljudi.

"U to ime, čestitam vam Uskrs i želim da narednih dana vaši domovi budu ispunjeni radošću, ljubavlju, mirom i poštovanjem za bližnje, te da pronađemo snagu da svi zajedno doprinesemo svijetlijoj budućnosti naše Crne Gore", naveo je lider SNP-a.

Bonus video: