Hitna u Golubovcima od srijede ponovo radi

"Za vrijeme rada Doma zdravlja u periodu od 7 do 19 sati medicinski tehničar, tehničar-vozač i ambulantno vozilo, kao i do sada, obezbjeđivaće brzi transport u slučajevima hitnosti"

1556 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

Punkt Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore u Golubovcima, koji funkcioniše u okviru jedinice za HMP Podgorica, počeće sa radom sjutra (srijeda), saopštila je PR Služba Zavoda za hitnu medicinsku pomoć Crne Gore.

Pomenuti punkt od 3. aprila je privremeno bio van procesa rada, zbog trenutnog nedostatka ljekara.

Kako se dodaje u saopštenju za vrijeme rada Doma zdravlja u periodu od 7 do 19 sati medicinski tehničar, tehničar-vozač i ambulantno vozilo, "kao i do sada, obezbjeđivaće brzi transport u slučajevima hitnosti".

"A, od 19 do 7 časova kompletan medicinski tim Zavoda će građanima pružati neophodnu hitnu medicinsku pomoć u ambulanti i na terenu", piše u saopštenju.

Dodaju i da će medicinski timovi Zavoda za HMP u Tuzima i Podgorici nastaviće da u skladu sa organizacionom strukturom i kadrovskim potencijalom uredno pokrivaju teren i pružaju medicinske usluge građanima gradske opštine Golubovci u periodu od 7 do 19.

Bonus video: