Čelnici Opštine sastali se sa taksi prevoznicima

Bijelo Polje: Licence taksistima da budu na rate i da se poveća broj parking mjesta

"One nadležnosti koje se tiču Opštine Bijelo Polje spremni smo da razmotrimo i nađemo mehanizam za pomoć poput plaćanja licenci u mjesečnim ratama i povećanje broja parking mjesta za taksiste"

3421 pregleda 4 komentar(a)
Foto: Opština Bijelo Polje
Foto: Opština Bijelo Polje

Presjednik bjelopoljske Opštine Petar Smolović sa saradnicima održao je danas radni sastanak sa samostalnim taksi prevoznicima u cilju daljeg unapređenja ove oblasti, te obezbjeđivanju povećanja novih taksi stajališta.

"Organizovanjem ovog sastanka pokazali smo zainteresovanost za rješavanje problema koji opterećuju auto taksi prevoznike. Iskazali smo spremnost da pomognemo u obezbjeđivanju dodatnih parking mjesta, kao i da posredujemo kod Željeznice Crne Gore u obezbjeđivanju mjesta na glavnoj stanici", kazao je Smolović.

On je istakao da su ga taksi prevoznici upoznali da postoje određeni problemi samostalnih prevoznika sa državnim organima prije svega Upravom prihoda i carina koji se tiču fiskalizacije, kao i za dobijanja licenci za rad.

"One nadležnosti koje se tiču Opštine Bijelo Polje spremni smo da razmotrimo i nađemo mehanizam za pomoć poput plaćanja licenci u mjesečnim ratama i povećanje broja parking mjesta za taksiste", istakao je Smolović.