Bulevar u Baru još zeleniji uz Telemach

Telemach, kroz svoje servise, stiže do svakog grada Crne Gore. Zadovoljstvo nam je što to, polako ali sada već kontinuirano, činimo i na ovaj 'zeleni' način

22210 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Danilo Pavlović
Foto: Danilo Pavlović

U susret Danu planete Zemlje, koji se obilježava 22. aprila, kompanija Telemach donirala je 50 sadnica opštini Bar koje će dodatno ozeleniti važnu lokaciju u gradu – Bulevar Revolucije.

Jednu od najprometnijih ulica u Baru uljepšaće velike sadnice gorkih narandži, čime će drvored postati kompletiran.

Nakon Podgorice i Pljevalja, Bar je treći grad u kojem je kompanija Telemach donirala i organizovala akciju sađenja novih sadnica.

Danilo Pavlović
foto: Danilo Pavlović

„Telemach, kroz svoje servise, stiže do svakog grada Crne Gore. Zadovoljstvo nam je što to, polako ali sada već kontinuirano, činimo i na ovaj 'zeleni' način. Nakon centralne i sjeverne regije, danas smo stigli i na jug i vrijednom donacijom oplemenili prostor koji je važan za sve stanovnike Bara. Vjerujemo da se komfor svakodnevnog života ne ogleda samo u najbržem internetu i TV programu, već i u zdravoj prirodnoj sredini koju svi dijelimo. Na ovaj način želimo da doprinesemo 'zelenijem' životu svakog od nas“, poručila je Slobodanka Nikolić, direktorica sektora za razvoj proizvoda i komunikacije kompanije Telemach.

Redovno i adekvatno održavanje zelenih površina iziskuje ogromna sredstva, pa je ova donacija od velikog značaja, kazao je direktor barskog JP „Komunalne djelatnosti“, Stevo Pejović.

„Priroda nas je nagradila sa više od 270 sunčanih dana i Bar je jedan od najsunčanijih gradova u Evropi. Baš zbog toga, i niza drugih važnih razloga, zelene površine su visoko na ljestvici naših prioriteta. Drago nam je da je to i kompanija Telemach prepoznala i ovom vrijednom donacijom značajno pomogla našem cilju – još zelenijem Baru. Nadam se da će i druge kompanije slijediti isti primjer“, rekao je Pejović.

Danilo Pavlović
foto: Danilo Pavlović

Telemach nastavlja i u narednom periodu svoju zelenu misiju, kako kroz donacije, tako i kroz svakodnevno poslovanje.

„Pitanje zaštite životne sredine je pitanje svih nas i tako mu i pristupamo. Telemach je, kao lider koji donosi budućnost telekomunikacija u domove, prepoznao svoju pokretačku ulogu. Mijenjamo navike u sopstvenoj kući, ali mijenjamo i način poslovanja, a sve sa ciljem da prirodi vratimo sve što nam pruža. Zadovoljstvo nam je što možemo da konstatujemo da sve veći broj naših korisnika umjesto papirnog koristi e-račun. Postaju svjesniji da na taj način čuvaju životnu sredinu, doprinose zajednici, a ujedno smanjuju svoje troškove“, poručila je Nikolić.

Iz Telemacha podsjećaju svoje korisnike da e-račun mogu aktivirati preko Moj Telemach aplikacije ili slanjem zahtjeva na mejl info@telemach.co.me i tako doprinesu manjem štampanju papira.