IDEA za Vaskrs!

Ispunite dom srećom i prazničnom euforijom, šarenom dekoracijom i najmaštovitije ofarbanim jajima...

22912 pregleda 0 komentar(a)
Foto: IDEA
Foto: IDEA

Da li ste već smislili nove tehnike za farbanje vaskršnjih jaja i orginalnu dekoraciju koju ćete možda sami kreirati? Ne zaboravite ni prazničnu trpezu, koja će okupiti vašu porodicu i prijatelje. Inspiraciju potražite u IDEA prazničnoj ponudi.

IDEA
foto: IDEA

Da bi smo vam probudili maštu, donosimo neke od jednostavnih, a sigurno upečatljivih ideja za najbolji vaskršnji dekor vašeg doma.

Znate već i sami da neke od dekoracija jednostavno možete napraviti, a to ovog puta odradite uz pomoć motiva i detalja koje ćete pronaći u prirodi. S obzirom da nam je proljeće procvjetalo, dajte mašti na volji i prepustite se šarenilu. Vedre boje proljećnog cvijeća unijeće dodatnu radost, kao i drvca na kojima možete zakačiti obojena jaja. Uberite cvijeće i travu, pa napravite travnatu podlogu za sto, komodu ili policu.

IDEA
foto: IDEA

Ukoliko ne možete da odolite vaskršnjem drvcetu, nabavite ga, jer je ono odličan dekor kako za praznični sto tako i prostor uopšte. Ukrasite ga po želji i bojama svih ukućana, pa ga smjestite u ukrasnu ili staklenu posudu, koju možete dodatno ispuniti dekorativnim kamenjem radi stabilnosti i ukupnog utiska.

IDEA
foto: IDEA

Nezaobilazni simboli vezani uz Vaskrs, kao što su pilići i zečevi tu su na najveću radost najmlađih. Čokoladni zečevi, kinder jaja i razni bomboni će izgledati super kao dekoracija, a obradovaće kako djecu tako i odrasle. Efektan detalj koji će biti ukras na stolu su i salvete u obliku zeca. Veoma su jednostavne za napraviti, pa za svega nekoliko minuta možete složiti salvetu tako da liči na zeca. Takođe, od salveta možete dodati i zečije uši vašim vaskršnjim jajima.

Naravno, najbolji ukras na stolu će biti maštovito obojena i ukrašena vaskršnja jaja. Boje, naljepnice, glitere i korpe za jaja potražite u svim IDEA prodavnicama.