Velika prvomajska akcija na ITAcademy: Do 840€ popusta za najsavremenije IT školovanje

Prvomajska akcija na ITAcademy traje od 26. aprila do 1. maja, a broj polaznika koji će moći da ostvare do 840 eura popusta prilikom upisa je ograničen.

15908 pregleda 0 komentar(a)
Foto: ITAcademy
Foto: ITAcademy

Ove godine Praznik rada donosi vam mnogo više od prilike da se odmorite i uživate u hrani i piću. Donosi vam mogućnost da promijenite život i izborite se za siguran i bolje plaćen posao!

Za to se postarala ITAcademy, koja je organizovala veliku prvomajsku akciju, koja vam omogućava da ostvarite do čak 840 eura popusta na jednogodišnje školovanje za najtraženije IT pozicije.

Postanite dio radničke IT klase i steknite znanja za najplaćenije poslove

Ovaj praznik većina radnika dočekuje tako što se bori da uopšte dođe do bilo kakvog radnog mjesta, da na poslu ima platu koja obezbjeđuje pristojan život i da radi u normalnim uslovima.

Ipak, postoji i radnička klasa koja ne mora da vodi borbu za svoja prava, čak ni u ovom trenutku, kada zbog pandemije nastupa velika kriza koja odnosi brojna radna mjesta. Oni koji su shvatili da je budućnost u informacionim tehnologijama i postali dio radničke IT klase ne samo da ne moraju da brinu za posao već mogu i da biraju gdje će i za koju platu raditi.

IT sektor je jedna od rijetkih grana industrije na koju kriza ne utiče u velikoj mjeri, a broj radnih mjesta i potraga za kvalitetnim kadrom se povećavaju. Zato sa ITAcademy poručuju: „Nek ovaj 1. maj ne protekne samo u znaku jela, pića i odmora. Iskoristite ga da promijenite svoj život i karijeru!”

840 eura popusta za najsavremenije IT školovanje u regionu

Velika prvomajska akcija na ITAcademy traje od 26. aprila do 1. maja i omogućava vam upis uz 840 eura popusta na jednogodišnje, najsavremenije IT školovanje. Na vama je samo da od 6 oblasti izaberete onu koja najviše odgovara vašim interesovanjima: programiranje, dizajn i multimedija, administracija, IT poslovanje, 3D dizajn i CAD ili razvoj mobilnih aplikacija.

Bez obzira na to za koju od ovih oblasti se odlučite, školovanjem na ITAcademy steći ćete IT vještine koje će vam omogućiti profitabilnu karijeru. Uz to, ITAcademy je jedna od rijetkih edukativnih ustanova koje svojim polaznicima omogućavaju da već tokom školovanja steknu neophodno radno iskustvo putem besplatnih edukativnih programa kao što su LINK Apprentice Program i IT Practice Center.

Kako biste bili u prilici da stečena znanja i vještine iskoristite, ITAcademy vam kroz saradnju sa IT hubovima obezbjeđuje čak 100 besplatnih sati u coworking prostorima, gdje ćete u društvu rastuće IT zajednice moći da pokrenete zajedničke projekte i stvorite nove poslovne prilike. Pritom, ITAcademy se stara i o tome da brzo dođete do odlično plaćenog posla, te vam je omogućena i prilika da stupite u kontakt sa najboljim poslodavcima preko Centra za razvoj karijere.

Za uspješnu karijeru i mogućnost zaposlenja u inostranim kompanijama ITAcademy svojim polaznicima obezbjeđuje i besplatno usavršavanje engleskog i njemačkog jezika. A ako u toku školovanja naiđete na bilo koji problem u učenju, na raspolaganju će vam biti i Savjetnik za pomoć u učenju. Putem ITAcademy Android i iOS aplikacije moći ćete da učite gdje god da se nalazite i da besplatno pristupite prvoj edukativnoj online televiziji u regionu – LINKeduTV-u. Da pogledate šta još dobijate školovanjem na ovoj jedinstvenoj ustanovi, posjetite ovu stranicu.

ITAcademy
foto: ITAcademy

Učenje iz učionice ili preko interneta

Do praktičnih znanja koja su vam neophodna da biste započeli IT karijeru možete doći na način koji vama najviše odgovara – školovanjem iz moderno opremljenih učionica ITAcademy ili online, putem Platforme za učenje na daljinu.

Ova platforma vam omogućava da preko interneta prelazite gradivo, pratite predavanja, komunicirate sa predavačima i kolegama i imate iste uslove školovanja kao i polaznici koji nastavu prate iz učionica, gdje god da se nalazite. Oba modela školovanja donose vam jednaku stručnost i priliku da steknete neki od brojnih međunarodno priznatih IT certifikata, kao što su Oracle, Zend, Autodesk, Adobe, Microsoft, Cisco, Linux, CompTIA, MikroTik, ISTQB, Python Institute, Unity, Google i drugi. Ovi certifikati predstavljaće zvaničnu potvrdu vaših stečenih znanja.

Broj mjesta je ograničen. Prijavite se na vrijeme!

Prvomajska akcija na ITAcademy traje od 26. aprila do 1. maja, a broj polaznika koji će moći da ostvare do 840 eura popusta prilikom upisa je ograničen. Sa ITAcademy ističu da će broj slobodnih mjesta biti raspoređen prema redoslijedu pristiglih prijava i da svi zainteresovani treba da se prijave na vrijeme ukoliko žele da rezervišu svoje mjesto.

Ako želite da započnete svoje IT školovanje na ITAcademy, koje će vam omogućiti da sljedeće prvomajske praznike dočekate kao visoko plaćeni stručnjak, prijavite se preko ove stranice.