SNP: Nevjerovatno je da se u kratkom periodu ponavlja dojava o bombama, a da nemamo odgovor od nadležnih organa

"Izražavamo duboku zabrinutost zbog ovih dešavanja, naročito zato što se ponovo prijeti našoj djeci i što im se onemogućava siguran boravak u obrazovnim ustanovama"

4074 pregleda 9 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija Crne Gore (SNP) poziva nadležne institucije, prije svih Upravu policije i Agenciju za nacionalnu bezbjednost, da učine sve kako bi se pronašli i procesuirali oni koji su još jednom uzbunili javnost dojavama o bombama u školama u većem broju crnogorskih gradova, kao i u zgradama opština Nikšić, Bar, Bijelo Polje, Berane i Tivat, saopštio je Medijski tim ove partije.

"Izražavamo duboku zabrinutost zbog ovih dešavanja, naročito zato što se ponovo prijeti našoj djeci i što im se onemogućava siguran boravak u obrazovnim ustanovama. Nevjerovatno je da se u kratkom periodu ovakva situacija ponavlja, a da nemamo odgovor od nadležnih organa o čemu se radi i zašto još uvijek niko nije procesuiran tim povodom", piše u saopštenju.

Dodaju da su djeca nešto "najsvetije i najvrednije što imamo"..

"Ne smijemo da dozvolimo da njihov mir i bezbrižnost budu bilo čime narušeni. Crnogorsko društvo mora pronaći snagu i način da odgovori na ove i slične izazove i da zaštiti svakog građanina, a posebno naše najmlađe. Zato pozivamo nadležne organe da daju svoj puni doprinos kako bismo izgradili sigurno društvo u kojem ovakva dešavanja više neće biti moguća", zaključuju iz SNP-a.

Bonus video: