Dom zdravlja Podgorica: Ovo je radno vrijeme tokom praznika

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu

6597 pregleda 0 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Shutterstock
Ilustracija, Foto: Shutterstock

U Domu zdravlja Podgorica, za vrijeme prvomajskih praznika, 2. i 3. maja 2022. godine, građanima će se pružati zdravstvena zaštita u objektima: Blok V, Nova Varoš, Konik, Tuzi i Zeta.

Zdravstvene usluge, u navedenim terminima, pružaće se i u Kovid centrima ZO Donja Gorica i ZO Tološi, kao i na punktu za imunizaciju: Sportski univerzitetsko – kulturni centar, od osam do 20 časova.

Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstevnim objektima: Blok V, Nova Varoš i Konik, od sedam do 21 čas, dok će izabrani doktori za djecu raditi u zdravstvenom objektu Nova Varoš u kontinuitetu, 24 sata dnevno, saopšteno je iz Doma zdravlja.

Zdravstveni objekat Tuzi će 4. maja raditi samo u prvoj smjeni, od sedam do 14 sati.

Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok V radiće od sedam do 21 sat. Usluge laboratorijske dijagnostike u zdravstvenom objektu Tuzi pružaće se do 14 sati, a u Kovid centru od sedam do 21 čas.

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok V i Konik, u periodu od sedam do 19 časova, dok će se terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata davati svakog dana, od sedam do 19 sati.

Bonus video: