Spaić: Osuđujemo stvaranje haosa i pozivamo nadležne institucije da prije svega zaštite djecu

"Gospodina Dritana Abazovića pozivamo da umjesto što planira kako mimo zakonskih propisa da formira svoju vladu, da preuzme odgovornost za ovaj haos za koji najveću odgovornost imaju upravo URA i SNP"

3598 pregleda 7 komentar(a)
Spaić, Foto: Prava Crna Gora
Spaić, Foto: Prava Crna Gora

Prava Crna Gora najoštrije osuđuje stvaranje haosa i poziva nadležne institucije da zaštite prije svega djecu, a onda i sve ostalo, rekao je Miloš Spaić, član ove partije, u saopštenju dostavljenom medijma.

"Ne smijemo dozvoliti da neko, ko god bio, stvara haos. To se mora u potpunosti zaustaviti, a gospodina Dritana Abazovića pozivamo da umjesto što planira kako mimo zakonskih propisa da formira svoju vladu, da preuzme odgovornost za ovaj haos za koji najveću odgovornost imaju upravo URA i SNP", dodaju Spaić.

Navodi da je "kriza u kojoj se Crna Gora našla političkim akrobacijama URE i SNP-a dobila novi zamajac".

"Rujna zora Crnoj Gori donijela je dojave o postavljenim eksplozivnim napravama u školama širom naše zemlje, kao i u nekoliko opštinskih zgrada i vrtiću. Gospodine Abazoviću, pošto ste još uvijek kordinator bezbjednosnog sektora, vi ste adresa za pitanje šta je ovo. Jesu li ovo rezultati bezbjednosnog sektora koji je, kako Vi i vaša partija pričate, najsvjetliji dio sadašnje Vlade. Jesu li dojave o bombama i stvaranje haosa bezbjednost kojom se dičite na djelu. Dojave o bombama u školama i vrtićima, opasnost po djecu, to gospodine Abazoviću nije bezbjednost", kaže Spaić.

On na kraju dodaje da čak i ako se utvrdi da su sve dojave lažne, u šta se nada, "to znači da se neko poigrava sa državom i stvara haos".

"Što je opet poražavajući rezultat bezbjednosnog sektora na čijem ste čelu još uvijek", zaključio je Spaić..

Bonus video: