Delegacija Prave Crne Gore položila vijenac u Murinu

"Ne smijemo zaboravljati naše žrtve, ne smijemo zaboravljati Murino, malu varoš koja i danas ječi od bola za djecom kojoj je oduzet san da postanu odrasli ljudi"

5423 pregleda 25 komentar(a)
Foto: Prava Crna Gora
Foto: Prava Crna Gora

Delegacija Prave Crne Gore, predvođena liderom partije Markom milačićem položila je vijenac povodom 23. godišnjice bombardovanja Murina.

"Na današnji dan, prije dvadeset tri godine stradali su Julija, Olivera, Miroslav, Milka, Vukić i Manojlo. Na današnji dan, prije dvadeset tri godine pokušali su da ubiju Murino. Ne smijemo zaboravljati naše žrtve, ne smijemo zaboravljati Murino, malu varoš koja i danas ječi od bola za djecom kojoj je oduzet san da postanu odrasli ljudi", kazao je Milačić.

Dodao je da su bombe koje su pale na Murino od te varoši stvorile vječito sjećanje na bol i smrt.

"Ovo je podsjetnik na NATO agresiju nad nedužnom zemljom, posebno, nad nedužnim ljudima, u varoši u kojoj priroda odiše mirom koliko da podsjeti na to da je nedužno stradala, u srcu Crne Gore, nad obroncima uzaludnog i besmislenog rata. Danas, na dan sjećanja na žrtve stradale u Murinu, pomolićemo se za njihove duše, ali i duše svih civila koje odnose ratovi", kazao je Milačić

Bonus video: