SNP: Nikada nećemo zaboraviti žrtve NATO bombardovanja

"Imena Julije, Olivere, Miroslava, Milke, Vukića i Manojla zapisana su na spomen obilježju u Murini i u srcima njihovih najbližih. Pamtimo ih i mi u SNP-u i poklanjamo njihovim sjenima"

4222 pregleda 19 komentar(a)
Foto: Miloš Rudović
Foto: Miloš Rudović

Socijalistička narodna partija (SNP) saopštila je da nikada neće zaboraviti žrtve NATO bombardovanja u Crnoj Gori iz 1999. godine.

"U vrijeme velikih patnji naroda na prostoru ondašnje zajedničke države Srbije i Crne Gore, izazvane NATO bombardovanjem, stradali su mnogi nevini životi. Imena Julije, Olivere, Miroslava, Milke, Vukića i Manojla zapisana su na spomen obilježju u Murini i u srcima njihovih najbližih. Pamtimo ih i mi u SNP-u i poklanjamo njihovim sjenima, poručujući svima da ih nikada nećemo zaboraviti", navodi se u saopštenju SNP-a.

Dodaju i da imaju moralnu obavezu da se sa dubokim pijetetom sjećaju nevino stradalih žrtava u Murini i da makar riječju podsjeća na njih na dan njihovog stradanja prije 23 godine.

"Pred nama svima je i obaveza da čuvamo našu državu i građane, da učinimo život boljim i ljepšim za neka buduća pokoljenja, kako se nikada više ne bi ponovila 1999. godina, nikada i nikome. Slava žrtvama iz Murine i vječni pomen", zaključuje se u saopštenju.

Bonus video: