Bečić: Bili smo ključni inicijator brojnih zakonskih rješenja koja su značajno poboljšala položaj zaposlenih

"Podsjetiću da su se Demokrate, između ostalog, izborile i za: Povećanje minimalne zarade sa 250 na 450 eura, povećanje najniže penzije sa 147 na 200 eura, vraćanje naknada svim majkama sa troje i više djece"

4423 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Demokratska Crna Gora
Foto: Demokratska Crna Gora

Predsjednik Demokratske Crne Gore Aleksa Bečić čestitao je Međunarodni praznik rada 1. maj "svim građankama i građanima Crne Gore".

"S ponosom ističem da su Demokrate, u proteklom periodu, bili ključni inicijator brojnih zakonskih rješenja koja su značajno poboljšala položaj zaposlenih", dodao je Bečić na Tviteru.

Kako je naveo "lijepo je kad praznik čestita i sa konkretnim rezultatima".

"Podsjetiću da su se Demokrate, između ostalog, izborile i za: Povećanje minimalne zarade sa 250 na 450 eura, povećanje najniže penzije sa 147 na 200 eura, vraćanje naknada svim majkama sa troje i više djece", napisao je Bečić.

Povezani članci

01. Maj 2022.

Danas Međunarodni praznik rada

Zaključio je da je i danas prilika da se "prisjetimo svih onih koji svoj život posvetili borbi za ljudska prava i prava radnika".

"Ali da i odajemo priznanje svim vrijednim, marljivim i požrtvovanim radnicima koji su dali, i koji daju nemjerljiv doprinos napretku našeg društva", istakao je Bečić.

Bonus video: