Stanić čestitao 1. maj: Očekujemo uspješan završetak pet godina duge borbe za smanjenje akciza na gorivo

"Poslije uspješne borbe za obezbjeđivanje neradne nedjelje i praznika za desetine hiljada radnika, pravednijeg Zakona o PIO, povećanja minimalne plate i penzije, smanjena poreskog opterećenja zarada - na nama je da, zajedno sa socijalnim partnerima, nastavimo snažnu borbu za poboljšanje standarda svih naših sugrađana"

3229 pregleda 8 komentar(a)
Stanić, Foto: SDP
Stanić, Foto: SDP

Šef Medijskog tima i član Predsjedništva Socijaldemokratske partije (SDP) Mirko Stanić čestitao je građanima Crne Gore Međunarodni praznik rada, "uz želju da svaki naredni dočekamo u boljem, pravednijem i socijalno odgovornijem društvu", navodi se u saopštenju ove partije.

"Borba za dostojanstven život svakog građanina Crne Gora mora postati središnja tema našeg društva i SDP će kao i do sada dati puni doprinos da do toga dođe. Naša partija će, kao i do sad, ostati pouzdan partner sindikatima i radničkim udruženjima u borbi za njihova prava. Poslije uspješne borbe za obezbjeđivanje neradne nedjelje i praznika za desetine hiljada radnika, pravednijeg Zakona o PIO, povećanja minimalne plate i penzije, smanjena poreskog opterećenja zarada - na nama je da, zajedno sa socijalnim partnerima, nastavimo snažnu borbu za poboljšanje standarda svih naših sugrađana", istakao je Stanić.

Kako je istakao narednih dana se očekuje i "uspješan završetak pet godina duge borbe za smanjenje akciza na gorivo".

"A, sigurni smo da će ta i ostale socijalno odgovorne mjere u narednom periodu značajno poboljšati život građanima i privredi u ovim izazovnim vremenima. Zbog toga, svim građanima Crne Gore, iskreno i s poštovanjem želimo srećan Prvi maj – Međunarodni praznik rada", zaključio je Stanić.

Bonus video: