Joković čestitao Ramazanski bajram: Praznik koji podstiče zajedništvo i uspostavljanje što boljih odnosa

Joković je u čestitki poželio da ovaj veliki islamski praznik bude prilika za radosna porodična okupljanja i iskrene prijateljske i komšijske susrete

10328 pregleda 15 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

Lider Socijalističke narodne partija (SNP) Crne Gore Vladimir Joković uputio je u svoje i ime partije povodom Ramazanskog bajrama čestitku vjernicima islamske vjeroispovijesti i reisu Islamske vjerske zajednice u Crnoj Gori, Rifatu Fejziću.

Joković je u čestitki poželio da ovaj veliki islamski praznik bude prilika za radosna porodična okupljanja i iskrene prijateljske i komšijske susrete.

“Vječna simbolika Ramazanskog Bajrama afirmiše temeljne ljudske vrijednosti, praznik koji podstiče na zajedništvo i uspostavljanje što boljih odnosa među ljudima, po čemu je zajednička nam kuća, Crna Gora i prepoznatljiva. Neka tako bude uvijek. Budimo iskreni i požrtvovani prijatelji i njegujmo zajedništvo i poštovanje kulturnih i vjerskih različitosti, jer to garantuje sigurnu budućnost naše države i prosperitet svih njenih građana”, piše u čestitki Jokovića.

Bonus video: