Vulić čestitao Ramazanski bajram: Sabur ili strpljenje je karakteristika crnogorskih nacionalnih Muslimana

On je poželio pripadnicima islama u Crnoj Gori i dijaspori da nastupajuće blagoslovljene dane Bajrama provedete u miru i radosti u krugu svojih najbližih

4336 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Savjet muslimanskog naroda Crne Gore
Foto: Savjet muslimanskog naroda Crne Gore

Predsjednik nacionalnog Savjeta crnogorskih Muslimana, Sabrija Vulić čestitao je nastupajući Ramazanski bajram reisu Islamske zajednice Rifatu Fejziću i pripadnicima islama u Crnoj Gori i dijaspori.

"Mjesec Ramazana podsjetio nas je na osjećaj milosti i praštanja, dobročinstva, tolerancije,čistog morala, solidarnosti i osjećaja za druge. Dolazak Bajrama nakon Ramazana poruka je da poslije odricanja i marljivog truda kojeg ulažemo u Ramazanu dolazi dan dobijanja nagrade, olakšanje i radost", naveo je Vulić.

Kako je kazao, takvu nagradu, uz osjećaj pripadnosti samo Crnoj Gori i posvećenosti svojoj jedinoj državi i njenim vrijednostima, već duže čekaju i crnogorski Muslimani.

"Sabur ili strpljenje je karakteristika crnogorskih nacionalnih Muslimana. Njih, preko pet odsto, još uvijek čeka da se nađu tamo gdje svojim znanjem, vještinom i obrazovanjem pripadaju", rekao je Vulić.

On je poželio pripadnicima islama u Crnoj Gori i dijaspori da nastupajuće blagoslovljene dane Bajrama provedete u miru i radosti u krugu svojih najbližih.

"Bajram Šerif Mubarek Olsun", dodao je Vulić.

Bonus video: