Mandić: Crna Gora da bude primjer uzajamnog uvažavanja i pomaganja

"Neka smisao Ramazana i Bajrama nagradi ove prostore neprolaznim i uzvišenim vrijednostima koje će izgraditi harmoniju suživota u Crnoj Gori", kazao je lider NSD-a

5050 pregleda 30 komentar(a)
Mandić, Foto: Luka Zeković
Mandić, Foto: Luka Zeković

Predsjednik Nove srpske demokratije Andrija Mandić čestitao je Ramazanski bajram reisu Islamske zajednice u Crnoj Gori Rifatu Fejziću i svim vjernicima islamske vjeroispovijesti, sa željom da im taj praznik donese mir, zdravlje i sreću svakom domu i porodici.

"Simbolika praznika uvijek upućuje na ono najbolje u ljudima, a naša je dužnost da poštujemo različitosti i stvorimo društvo tolerancije za bolju budućnost Crne Gore. U ovim izazovnim vremenima, nasušno nam je potrebno zajedništvo i međusobno razumijevanje. Crna Gora mora postati država u kojoj niko neće biti progonjen zbog toga što misli drugačije i ima svoj pogled na svijet", navodi Mandić.

Upravo zato je, kako je kazao, važno da Crna Gora bude primjer uzajamnog uvažavanja i pomaganja, i da to "od nas zahtijevaju naši potomci koji žele prosperitet, razvoj i zajednicu bez diskriminacije".

"U to ime, neka smisao Ramazana i Bajrama nagradi ove prostore neprolaznim i uzvišenim vrijednostima koje će izgraditi harmoniju suživota u Crnoj Gori", zaključuje Mandić.

Bonus video: