Službenici UP će predati zahtjev za podnošenje ostavke Šuškavčevića

"Razlozi za ostavku su mnogobrojni - od optužbi za zloupotrebe oko stambene gradnje i trošenja sindikalnog novca, preko neuspjeha u zastiti policijskih službenika. pa sve do sumnji u validnost diplome koje nikad nije opovrgao", piše u najavi službenika Uprave policije

16901 pregleda 4 komentar(a)
Ilustracija, Foto: Luka Zeković
Ilustracija, Foto: Luka Zeković

Službenici Uprave policije najavili su da će danas, u 10 časova, u prostorijama Sindikata Uprave policije u Zagoriču predati zahtjev za podnošenje ostavke predsjednika njihove sindikalne organizacije Mladena Šuškavčevića.

U najavi, u koju su Vijesti imale uvid, piše da Šuškavčevićevu smjenu traže zbog ogromnog nezadovoljstva njegovim radom, brojnim aferama i funkcionisanjem sindikata.

"Plata nam je više puta smanjivana, ukidani su dodaci, a predsjednik ništa nije uradio po tom pitanju. Svima koji primaju platu iz budžeta ona je više puta povećavana, a jedino smo mi ostali na istim pa čak i manjim zaradama. Razlozi za ostavku su mnogobrojni - od optužbi za zloupotrebe oko stambene gradnje i trošenja sindikalnog novca, preko neuspjeha u zastiti policijskih službenika. pa sve do sumnji u validnost diplome koje nikad nije opovrgao. Članovi sindikata smatraju da predsjednik sa takvim hipotekama nema ni lični ni profesionalni kredibilitet da predstavlja Sindikat u razgovorima sa poslodavcem koji su nam prijeko potrebni", piše u najavi službenika Uprave policije.

Bonus video: