Porto Budva tržni centar – luksuzne nekretnine za istaknute hedoniste

Poslovni prostori premium klase u samom centru Budve u Mediteranskoj ulici

19806 pregleda 0 komentar(a)
Ana Golubovic Ramaj, Foto: Porto Budva
Ana Golubovic Ramaj, Foto: Porto Budva

Nekretnine nikada nisu bile na ceni kao danas i nikada se nisu toliko tražile, pa ne čudi što su investitori sve više zainteresovani za ulaganje u nepokretnosti.

Crnogorsko tržište nekretnina veoma dobro funkcioniše i sve više napreduje, čemu nesumnjivo doprinosi rast privrede u zemlji i u regionu Jugoistočne Evrope.

Naime, na tlu Crne Gore, primarno Budve, luksuz je postao sinonim za novosagrađene objekte.

Nova naselja, novi kompleksi koji niču, karakterišu elitne građevine koje pružaju uživanje u svakom pogledu, a za sve one koji su raspoloženi za ulaganje u nekretnine, u ovom momentu to predstavlja idealnu investiciju.

Objekti visokih kvalifikacija su sada broj jedan na tržištu nekretnina u Crnoj Gori što ovu balkansku državu izdvaja u poređenju sa ostalim državama regiona.

Takođe, ono što crnogorsko tržište nekretnina čini posebnim je činjenica da Crna Gora izlazi na more, pa pored luksuza koji je sada na ceni u državi, sam položaj luksuznih luka omogućava usidrenje superjahti, što je, zajedno sa visoko kvalitetnim nekretninama na premium lokacijama, ujedno i najveća prednost luksuznog turizma na tlu Crne Gore.

Šoping centri - novi investicioni plan

Poslednjih godina u Crnoj Gori, prisutna je potreba za većim ulaganjima u jednu vrstu objekata, a to su šoping centri.

U svetu su šoping molovi ekspanziju doživeli u drugoj polovini XX veka, kada širom Sjedinjenih Američkih Država počinju da niču savremeni objekti u svakom većem gradu.

Prvi pravi šoping mol u Crnoj Gori, izgrađen prema internacionalnim standardima, otvoren je u Podgorici 2008. godine i od otvaranja posetilo ga je na desetine miliona posetilaca, pa se može reći da je postao svojevrsna turistička destinacija i centar dešavanja.

Budva, kao najveći turistički centar Crne Gore je ogroman potencijal kada su u pitanju šoping centri.

S tim u vezi, jedan takav, budući grandiozni šoping centar nalaziće se u Porto Budva Kompleksu, na ekskluzivnoj lokaciji, u samom centru grada - na prvoj liniji do mora.

Zašto je Porto Budva drugačiji?

Porto Budva predstavlja kompleks hotelskog tipa, koji se prostire na površini od 45.000 m2, u okviru koga će se i nalaziti Porto Budva luksuzni shoping centar.

Sam projekat predstavlja krunu budvanskog tržišta nekretnina i dugogdišnjeg rada u ovoj oblasti, koji odlikuju najveći svetski standardi u uređenju jedinica, što čini spoj pametne tehnologije i ekološki prihvatljivog luksuza, kojim se Porto Budva kompleks razlikuje od ostalih sličnih objekata na primorju.

Porto Budva shoping centar će biti jedinstven na ovim prostorima, površine 8000m2, prostiraće se na dva sprata.

Ističemo kao veliki benefit i što će navedeni centar predstavljati lobi hotela Porto Budva, koji ima 5 zvezdiva, gde će svakodnevno cirkulisati svi gosti i posetioci kompleksa.

Napominjemo, da će ovim delom Porto Budva kompleksa svi posetioci centra i gosti hotela prolaziti više puta dnevno da bi došli do svojih apartmana.

S tim u vezi, velika fluktacija ljudi, kako u samom objektu tako i van njega, s obzirom na poziciju predmetnog šoping mola (uz pešačku zonu, na samoj obali), garantuju veliku posećenost.

Samim tim možemo reći i siguran promet onih subjekata koji svoje radnje budu imali u ovom eksluzivnom objektu.

Vlasnici nekretnina u navedenom luksuznom kompleksu na raspolaganju imaju brojne usluge i pogodnosti.

Naime, ukazujemo da investiciona kompanija Alart Centar Budva svojim klijentima pronalazi zakupce njihovih poslovnih prostora, zatim obezbjeđuje im da uživaju u pasivnom prihodu od rente, pravi finansijske izvještaje, održava i upravlja istima.

Požurite do svog lokala u najlepšem šoping centru u Budvi!

Tržni centar je kompletno dizajniran na nivou premium klase, sa svim pratećim sadržajima i mogućnostima prilagođavanja prostora, kao i dizajna prema potrebama samih klijenata.

Poslovni prostori imaju sopstvene nezavisne ulaza sa glavne Mediteranske ulice, iz trznog centra i sa Šetališta.

Ističemo, svi lokali mogu da rade nezavisno od ostatka tržnog centra prema nameni.

Napominjemo da postoji i mogućnost pravljenja izloga i reklama po želji samih klijenata.

U Porto Budva kompleksu trenutno ima samo 15 slobodnih stanova i 20 slobodnih poslovnih prostora na raspolaganju za prodaju.

Naime, ova investicija je toliko primamljiva da se prodaje u veoma kratkom roku.

Zato požurite i kontaktirajte nas na broj +38268132995 ili putem sajta portobudvaestate.me

Ana Golubovic Ramaj
Ana Golubovic Ramajfoto: Porto Budva