pozvala abazovića i ministre da reaguju

Pajković ne dozvoljavaju da prisustvuje sjednici UO Doma starih: Fizičkim obračunima čuvaju fotelje

Ona je Vijestima kazala da je direktor Doma poslao obezbeđenje koje joj nije dozvolilo da uđe u prostoriju. "Udario je rukom u vrata, stavio nogu na vrata, priklještio mi ruku vratima i pokušao fizički da me izbaci", kazala je ona.

13590 pregleda 2 komentar(a)
Foto: Marijana Pajković
Foto: Marijana Pajković

Advokatici Mirjani Pajković nije dozvoljeno da prisustvuje sjedinici Upravnog odbora Doma starih u Risnu, iako je član tog tijela.

Ona je "Vijestima" kazala da je u tome fizički spriječio Zoran Kovačević i da sada pokušavaju da održe sjedinici u prostorijama Mjesne zajednice.

"Trenutno u zgradi MO pokušavamo da održimo sjedinicu, jer nam u Domu fizički nije omogućeno da to uradimo. Na ovaj način pokazuju da fizičkim obračunima čuvaju fotelje", rekla je Pajković.

Ona je dodala da je direktor Doma poslao obezbeđenje koje joj nije dozvolilo da uđe u prostoriju.

"Udario je rukom u vrata, stavio nogu ba vrata, priklještio mi ruku vratima i pokušao fizički da me izbaci", kazala je ona.

Pajković objašnjava da je policija reagovala na njihov poziv.

"Ovo nije samo pravno, već i fizičko nasilje, a on pokušava da nas spriječi da održimo sjednicu na kojoj se čak ni ne raspravlja o njegovoj smjeni", rekla je Pajković, koja je Vijestima dostavila fotografije i video sa lica mjesta.

Kazala je i da je očigledno da je u pitanju veliki strah, zbog mogućnosti razotktivanja brojih nezakonitih radnji:

"Pa se i fizičkim obračunom pokušava sačuvati fotelja", kazala je ona.

Pajković je ranije danas rekla Vijestima da joj je nuđen mito da ne dođe na sjednicu.

Pajković je pozvala premijera Dritana Abazovića i ministre u njegovoj Vladi da reaguju na bezakonje u Domu starih u Risnu.