apel za pomoć

Prikupljen novac za liječenje Denisa u Turskoj

"Hvala još jednom svima građanima naše Crne Gore, još jednom smo pokazali koliko srce imamo kada smo nekom potrebni", poručila je inicijatorka akcije Konstantina Vojinović

122110 pregleda 48 komentar(a)
Foto: Privatna arhiva
Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 21.05.2022. 14:28h

Novac potreban za liječenje jednogodišnjeg Denisa Krdžovića iz Bara je prikupljen.

Inicijatorka akcije, predsjednica NVO "Izvor života", iz Nikšića Konstantina Vojinović zahvalila se svima koji su učestvovali u humanitarnoj akciji.

Ona je istakla da će sva eventualno neiskorišćena sredstva da budu uplaćena za liječenje nekog drugog djeteta kome bude potrebno u tom trenutku.

"Hvala još jednom svima građanima naše Crne Gore i onima iz dijaspore, još jednom smo pokazali koliko srce imamo kada smo nekom potrebni", poručila je Vojinović.

U humanitarnoj akciji za liječenje Denisa ukupno je bilo potrebno 19.000 eura.

Iz NVO Izvor života iz Nikšića apelovali su na sve ljude dobre volje da pomognu dječaku u skladu sa mogućnostima.

"Nakon detaljnih pregleda ljekara u Turskoj, Denisu su potrebna sredstva za nastavak liječenja kako bi dječak stao na svoje noge. Porodica je obezbijedila sredstva za troškove puta i boravka pa je potrebno obezbjediti samo sredstva za liječenje. Majka Edmira kaže da se nada da će se sredstva prikupiti i da će Crna Gora pokazati jedinstvo kao i svaki put do sada", kazali su.

Iz NVO Izvor života rekli su da dječak ima smetnje i teškoće u razvoju, blaži oblik cerebralne paralize, te da su ljekari rekli majci dječaka da Denis ima šanse da nastavi normalan život.

Apeluju da svi koji mogu uplate novac za Denisovo liječenje na žiro račun 510000000201936095 kod CKB banke na ime Edmira Neziri.

Za uplate iz inostranstva

Swift CKBCMEPG

IBAN ME25510000000201936095 Žuđelović Edmira