Polumaturanti iz Župe besplatno na ekskurziji

”Kroz ovu aktivnost željeli smo da svako dijete završne godine osnovne škole dovedemo u isti položaj i damo im podstrek za dalje životne prepreke na koje budu nailazili u životu, a isto tako da ih obavežemo da nikad ne zaborave svoje mjesto i da svojim delovanjem doprinesu njegovom razvoju”, kazao je predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović

2362 pregleda 4 komentar(a)
Foto: MZ Župa
Foto: MZ Župa

I ove godine polumaturanti Osnovne škole “Dušan Bojović” iz nikšićke Župe imali su besplatnu ekskurziju zahvaljujući aktivnostima Mjesne zajednice (MZ) i Savjeta roditelja.

Tokom trodnevne ekskurzije, 42 učenika obišli su Crnu Goru i Bosnu i Hercegovinu.

”Kroz ovu aktivnost željeli smo da svako dijete završne godine osnovne škole dovedemo u isti položaj i damo im podstrek za dalje životne prepreke na koje budu nailazili u životu, a isto tako da ih obavežemo da nikad ne zaborave svoje mjesto i da svojim delovanjem doprinesu njegovom razvoju”, kazao je predsjednik MZ Župa Dragoljub Radulović.

On je zahvalio privrednim subjektima koji su, zajedno sa MZ, pomogli da župski polumaturanti dobiju besplatnu ekskurziju. To su Uniprom metali, Naše voće, Nikšićki mlin, Ramel, Abacus, Gradnja inžinjering, Crveni krst Nikšić, Zeta-Mine, Sava osiguranje i”MSD”.

Radulović je obećao da će Savjet MZ nastaviti da pomaže da “župska mladost ima što bolje uslove za život i da ni u jednom segmentu ne zaostaju za djecom iz drugih sredina”.

Bonus video: