u bloku pet, novoj varoši, koniku, tuzima i zeti

Podgorica: U ponedjeljak dežurno pet domova zdravlja

"Tokom prazničnih dana, u objektima u Tuzima i Zeti zdravstvena zaštita pružaće se od sedam do 14 sati"

1759 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Luka Zeković
Foto: Luka Zeković

U Podgorici će u ponedjeljak dežurati domovi zdravlja u Bloku pet, Novoj Varoši, Koniku, Tuzima i Zeti, saopšteno je iz podgoričkog Doma zdravlja.

Izabrani doktori za odrasle radiće u zdravstvenim objektima Blok pet, Nova Varoš i Konik, od sedam do 21 sat, a za djecu u Novoj Varoši 24 sata dnevno.

"Tokom prazničnih dana, u objektima u Tuzima i Zeti zdravstvena zaštita pružaće se od sedam do 14 sati", saopšteno je iz Doma zdravlja.

Zdravstvene usluge će se pružati i u Covid centrima Donja Gorica i Tološi od devet do 21 sat, kao i na punktu za imunizaciju Sportski univerzitetsko–kulturni centar, od osam do 20 sati.

"Centar za laboratorijsku dijagnostiku u zdravstvenom objektu Blok pet radiće od sedam do 21 sat", kaže se u saopštenju.

Jedinica za patronažu radiće po ustaljenom rasporedu, tako da će se i tokom praznika nalozi primati u zdravstvenim objektima Blok V i Konik, od sedam do 19 sati.

"Terapija, po nalogu izabranog doktora, u stanu pacijenata, davaće se svakog dana, od sedam do 19 sati", kaže se u saopštenju podgoričkog Doma zdravlja.