sa sastanka đeke i fejzića poručeno:

"Islamska zajednica u Crnoj Gori pridaje veliki značaj očuvanju multivjerskog i multinacionalnog sklada"

Iz Ministarstva ljudskih i manjinskih prava je saopšteno da je Fejzić čestitao Đeki na imenovanju i izrazio uvjerenje da će i mandat ove Vlade dati pun doprinos očuvanju i daljem unaprijeđenju odnosa između države Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori

2073 pregleda 2 komentar(a)
Đeka i Fejzić, Foto: Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava
Đeka i Fejzić, Foto: Ministarstvo ljudskih i manjinskih prava

Islamska zajednica u Crnoj Gori pridaje veliki značaj očuvanju multivjerskog i multinacionalnog sklada u Crnoj Gori i nastaviće tako u cilju očuvanja potvrđeno dobrih odnosa, poruka je sa sastanka ministra ljudskih i manjinskih prava Fatmira Đeke i reisa Rifata ef. Fejzića.

Iz Ministarstva ljudskih i manjinskih prava je saopšteno da je Fejzić čestitao Đeki na imenovanju i izrazio uvjerenje da će i mandat ove Vlade dati pun doprinos očuvanju i daljem unaprijeđenju odnosa između države Crne Gore i Islamske zajednice u Crnoj Gori.

U saopštenju se dodaje da je Đeka zahvalio reisu na riječima podrške i dodao da nova Vlada preuzete dužnosti shvata krajnje ozbiljno i u realizaciji svojih obaveza ponaša se u skladu sa tim.

"Islamska zajednica svojim radom i zalaganjem u prethodnom periodu doprinosila je očuvanju svih tekovina koje baštinimo kao multivjersko, multinacionalno i multikulturalno društvo, a to su tolerancija, razumijevanje, suživot", rekao je Đeka.

"Nastavićemo putem pomirenja, boljeg razumijevanja, jačanja tolerancije okupljeni oko zajedničkog cilja, boljeg standarda života naših građana i građanki, visokog nivo interkulturnalosti i evropske perspektive države Crne Gore", poručeno je sa sastanka.