U Podgorici juče upriličena svečanost

Održan 2. Business speed networking u organizaciji bonitetne kuće Solvent Rating

"Ideja nam je da bude što transparentnije poslovanje i da naši klijenti usluga imaju dodatnu vrijednost kroz ovakve događaje koje ćemo i u budućnosti organizovati"

12806 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Solvent Rating
Foto: Solvent Rating

Bonitetna kompanija Solvent Rating u Crnoj Gori prisutna je od 2016. godine i od tada pruža sveobuhvatna rješenja koja pomažu drugim preduzećima u svakodnevnom poslovanju.

Misija Solvent Rating-a je da pomogne crnogorskim kompanijama u traženju novih klijenata, provjeri istih, naplati potraživanja i poveća likvidnosti u poslovanju, a uz to, cilj predstavlja i edukacija crnogorskih privrednika o korišćenju ovakvih informacija koje su praksa u svijetu već dugi niz godina.

Kao mlada kompanija koja je na trzištu Crne Gore ponudila sofisticirane usluge, Solvent Rating je do danas izgradio partnerske odnose sa velikim brojem kako domaćih tako i internacionalnih kompanija.

Direktor ove kompanije Slobodan Stamenković ističe da je iza njih šest godina uspješnog poslovanja, kroz pružanje poslovnih informacije za sva pravna lica na teritoriji Crne Gore, Srbije i Albanije, a da je pomoću njihovih portala boniteti.me i poslovnamreža.me moguće provjeriti domaće kompanije.

"Ujedno sertifikujemo najuspješnije kompanije, 'Sertifikatom Bonitetne Uspješnosti', a od ove godine i 'Najbolje Menadžere', koji su se izdvojili svojim poslovanjem na domaćem tržištu", poručuje Stamenković.

Zaposleni u Solvent Rating-u su posvećeni klijentima na jedinstven i etički način, a njihov kvalitet i integritet su od ključnog značaja za obezbjeđivanje i održavanje povjerenja klijenata.

Jedinstveni Business Speed Networking

U organizaciji Solvent Rating-a juče je održan drugi po redu jedinstveni Business Speed Networking koji je okupio 15 domaćih kompanija koje su imale priliku da na jednom mjestu između sebe, u petominutnim sastancima, razmijene iskustvo, potrebu i ponudu, a sve u cilju ostvarivanja potencijalne saradnje.

Solvent Rating
foto: Solvent Rating

"Na ideju smo došli da povežemo bonitetno uspješne kompanije, sertifikatom koji dodjedljuje Solvent Rating, kako bi pospješili privredu i uštedjeli njihovo vreme. Kao bonitetna kuća koja posluje od 2016. kuće u Crnoj Gori ideja nam je da bude što transparentnije poslovanje i da naši klijenti usluga imaju dodatnu vrijednost kroz ovakve događaje koje ćemo i u budućnosti organizovati", poručuje Stamenković.

Kako ističe, trudili su se da na jednom mjestu okupe kompanije iz različitih branši kako bi se raznolikost definisala i na ovom netwokingu, a da je plan da u narednom periodu organizuju tematski networking, na kojem bi prisustvovali kompanije koje se bave istim ili sličnim djelatnostima.

Solvent Rating
foto: Solvent Rating

Nagrade za najuspješnije partnere

Na juče održanoj svečanosti Stamenković je iskazao značaj povezivanja domaćih kompanija i dodijelio sertifikate sljedećim kompanijama:

Sertifikat za šest godina uspješnog poslovanja i priznanje za Najboljeg menadžera firmi Obuća Minja.

Zlatni Sertfikat Bonitetne Uspješnosti i priznanje izvršnom direktoru za Najboljeg menadžera firmi Teknoxgroup.

Zlatni Sertifikat Bonitetne Uspješnosti firmi Taratrans.

Solvent Rating
foto: Solvent Rating

Sertfikat za Uspješno poslovanje u 2021. godini firmi Gold Bar.

„Izuzetna nam je čast što nastavljamo da povezujemo domaće kompanije i što koristimo naš uticaj na pospješivanje privrednih prilika u Crnoj Gori. Budući da se ovakva vrsta networking-a pokazala vrlo korisna učesnicima, nastavićemo sa održavanjem ovakvih događaja“, kazao je Stamenković.

Pored pomenutih kompanija učesnici drugog Speed Networking-a bili su Hifa Oil, Tring, TV Teuta, CMM, GPS Solutions, Golbi, Montecontrol...

Solvent Rating
foto: Solvent Rating