Frižider i paket hrane za porodicu Radulović

Konstatina Maraš, iz NVO “Izvor života”, kazala je da četvoročlana porodica Radulović živi od materijalnog obezbjeđenja porodice
135 pregleda 2 komentar(a)
Radulovići Nikšić, Igor Radulović, Mazor, Foto: Privatna arhiva
Radulovići Nikšić, Igor Radulović, Mazor, Foto: Privatna arhiva
Ažurirano: 15.10.2017. 07:09h

Zahvaljujući firmi „Mazor“, porodica Radulović, koja živi u iznajmljenoj kuću u mjestu Šume, nedaleko od Nikšića, dobila je kombinovani frižider i paket hrane u vrijednosti od 50 eura.

„Akciju smo sproveli u saradnji sa NVO ‘Izvor života’. Ovo je prilika da pozovemo druge kompanije i ljude dobre volje da se odazovu ovakvim akcijama. Radulovići žive u trošnoj kući, plaćaju kiriju od 40 eura, a nemaju ni veš mašinu. Mi ćemo i ubuduće nastaviti sa sličnim akcijama kada se za to ukaže prilika", poručili su iz “Mazora”.

Konstatina Maraš, iz NVO “Izvor života”, kazala je da četvoročlana porodica Radulović živi od materijalnog obezbjeđenja porodice, da otac Igor nema lijevu šaku i trudi se, koliko god mu to zdravstvene mogućnosti dozvoljavaju, da ponešto privatno radi kako bi prehranio porodicu.

“Žive u krajnje lošim uslovima, u kući koja prokišnjava, sa starim i dotrajalim stvarima. Zbog vlage podne daske su propale i pozivamo kompanije koje su u mogućnosti da pomognu u adaptaciji poda”, kazala je Maraš.

Svi koji žele da pomognu Radulovićima mogu to da urade uplatom na žiro račun:

535-0100100139973-09 kod Prve banke, na ime Igora Radulovića.

Bonus video: