ALLIANCE 5+ program održavanja vozila

Ponuda kompanije Alliance od sada je bogatija za novi ALLIANCE 5+ program održavanja vozila koji uključuje vozila starija od 5 godina.

23617 pregleda 0 komentar(a)
Foto: Alliance Crna Gora
Foto: Alliance Crna Gora

ALLIANCE 5+ program održavanja kreiran je sa željom da se po povoljnijim cijenama omogući održavanje vozila po najvišim standardima i nakon isteka garantnog roka. Inspirisani tom ambicijom, spremili smo specijalne povoljnosti na redovni i veliki servis za određene modele vozila i tipove motora. Vašem vozilu sada, i nakon isteka garantnog roka, možete produžiti životni vijek i očuvati njegovu vrijednost, a sebi pružiti sigurnu i udobnu vožnju znajući da je Vaše vozilo tretirano od strane ovlašćenog servisera.

Odgovarajućim održavanjem Vašeg vozila možete biti sigurni u njegovu tehničku ispravnost, čime utičete i na svoju, ali i na bezbjednost ostalih učesnika u saobraćaju. Pored toga, redovnim održavanjem Vašeg vozila utičete na prevenciju ostalih, većih kvarova koji bi mogli nastati zapostavljanjem vozila.

Alliance
foto: Alliance Crna Gora

ALLIANCE 5+ program održavanja uključuje brendove Renault, Dacia i Nissan, a od modela koji su dio 5+ programa održavanja izdvajamo: Clio, Megane, Scenic, Kadjar, Kangoo, Sandero, Sandero Stepway, Duster, Juke, Qashqai i Pulsar. Plan je da ALLIANCE 5+ program u budućem periodu proširimo i na ostatak game. Za sva navedena vozila važi pravilo 5+ odnosno, da su vozila 2017. godište ili starija.

Alliance
foto: Alliance Crna Gora

Za korisnike ALLIANCE 5+ programa održavanja nudimo i mogućnost plaćanja servisa u mjesečnim ratama. Mogućnost kupovine na rate može se ostvariti ukoliko se plaća sledećim karticama:

• Premium kartica Hipotekarne banke – kupovina do 6 rata

• Shoping kartica CKB banke – kupovina do 5 rata

• Libero kartica NLB banke – kupovina do 6 rata

Za više informacija o ALLIANCE 5+ programu održavanja i zakazivanje servisa pozovite na brojeve telefona:

020/892-040 Prijem u servis u Alliance salonu u Podgorici

033/520-333 Prijem u servis u Alliance salonu u Radanovićima

Kako biste uvijek bili u toku sa aktuelnostima iz naše ponude zapratite našu instagram stranicu: https://www.instagram.com/alliancecrnagora/