Vilan: Crna Gora će u Izraelu imati partnera i podršku, naročito u bezbjednosti i borbi protiv sajber kriminala

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), sastanak je bio prilika da se istakne međunarodna operativna saradnja Uprave policije Crne Gore i NCB Jerusalim

1566 pregleda 0 komentar(a)
Vilan i Adžić, Foto: MUP
Vilan i Adžić, Foto: MUP

Crna Gora će u Izraelu uvijek imati iskrenog partnera i podršku, naročito u oblasti bezbjednosti i borbi protiv sajber kriminala, poručio je izraelski ambasador Jahel Vilan u razgovoru sa crnogorskim ministrom unutrašnjih poslova Filipom Adžićem.

Kako je saopšteno iz Ministarstva unutrašnjih poslova (MUP), sastanak je bio prilika da se istakne međunarodna operativna saradnja Uprave policije Crne Gore i NCB Jerusalim.

Navodi se da je na sastanku napomenuto da je MUP Crne Gore veoma zainteresovano za dodatno jačanje i unaprjeđenje policijske saradnje.

„Sa tim u vezi, Vilan je istakao da će Crna Gora uvijek imati iskrenog partnera i podršku, naročito u oblasti bezbjednosti, sa posebnim akcentom na borbu protiv sajber kriminala“, kaže se u saopštenju.

Dodaje se da su sagovornici iskazali dobru volju za nastavak i unapređenje dosadašnje bilateralne saradnje dvije zemlje.

Bonus video: